maxin
پسندها
1,279

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام مکسین جان
    مرسی نه خدا رو شکر به خیر گذشت
    فقط یکم پای اون بنده خدا موترک برداشت :smiliess (12):
    ولی خب البته در ساتانه مردن بودددااا
    :riz277:
    شرح تو خود عکسا خخخخ (امنیت جانیم از طرف پسرا تضمین شده، دخترا حرص بخورین خخخخخ)

آهان نمیدونستم شما بودین:rolleyessmileyanim:
    بله بله...بعد کنکور حواسم هس :)
    ب خاطر اینه ک "اعطای امتیاز" همیشه ی طرفه بودههههههههه...دیگه ظرفیت تکمیل شد:whistle:
    ان شالله بعد ادمین قراره شما رو بنشونیم رو صندلی دیگههه؟!!! هوم؟!!!
    اگر می‌خواهید دنیا پیش چشم‌هایتان پیچ و تاب بخورد و خیالاتی شوید و... نیازی به راه‌های غیرقانونی و خطرناک نیست. با یک ترفند ساده می‌توانید چنین تجربه‌ای داشته باشید.

• هشدار: اگر به بیماری صرع دچار هستید، این ترفند را امتحان نکنید. این ترفند ممکن است منجر به حمله صرعی شود.

راه اول: استفاده از یک وبسایت

1- به این آدرس بروید: Strobe Illusion - Stare into the Strobe and begin to hallucinate!
    2- روی دکمه Let’s get trippy کلیک کنید.
    3- در صفحه جدید روی دکمه OK, start! کلیک کنید.
    4- در صفحه جدید و عجیب و غریبی که باز می‌شود، به نقطه وسط تصویر متحرک خیره شوید و حدود یک دقیقه یا حتی بیش‌تر به همین حالت بمانید.
    5- حال به اطراف خود نگاه کنید!!!
    من نمیدونستم مکسینی من اون پستو پاک میکنم تو هم پستوو پاک کن تا بقیه رو حل کنیم
    ::5::5:نمیام باکس...اصلن...از ترس تو میریم تو پروف سانی مینویسیم با.....وای بازم فکاهی شدم ...برم به سانی بگم...:smiliess (2)::smiliess (2):

ما رفتیم...
    شما هم یکم به درساتون برسین بد نیس... کتابا گناه دارن [img]
    خدانگهدار
    عجب..یکم فروتنی هم بد نیس :65d6a5d6s:
    :tonguesmiley:
    مکسین درود بر تو....از این به بعد خواسته هامونو تو اونجا مینویسم....راستی مکسین چاقتر شدیا...خیلی وقت بود ندیده بودمت....دلم باکس خواست ...
    من عصبانییمممممممم؟:mad_majidonline:
    نه ..اصلا شما عصبانیت میبینین در چهره من؟؟؟؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8::mad_majidonline::mad_majidonline:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا