sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• باشه...کوجا فرستادی؟باباشو میشناختم خودشو نع....خدا رحمتش کند .....اره اینجوری که تو وشوکا دارین واس من دعا میکنیدا...بازم میفرستمت بری زیارت اینبار با مشخصات...درضمن نگفتم دو طرفه دعا کن منم ازش خوشم بیادش...همه اینا من از هیچ کدوم خوشم نیومد خب...میگی چیکار کنم زوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sdasdasd:
    اینجا یک جوری شده ....انگار تازه عضو شدم..بنفش بهتر نبودش؟
    اره......نرفتم دیگه...رفتنی میبندم پروف رو کلن..ناصر تصادف کرده با یک عابر...کمپوت بردار بیا بریم پروفش...
    راستی پروفمو دیدی چه خوشجل چردم...گفتم یک دفعه ای یک عمو سروکله اش پیدا بشه...اوارا نمونم....فوری از اینجا کپی میکنم براش میفرستم....جوروسن من چقدر اینده نگرم........:ph34r-smiley:ههههههههههه.....ههههههههههههه
    ای وای سانی نقاشیت خیلی خوشجل بود...سانی داوینچی....سانی یادته رو کاشی ها نوشتیم...چقدر خوشگل بود..عکس ماش رو هم کشیدیم...وای چقدر باحال بودیم ماها..هههههههههههههههههههههههههههه......
    راستی ظرفیت پیغام خصوصی رو هم 100کرده ..ملکه ذهنم شده 50تا فوری پاک میکنم به هرحال ماباید ازش تشکر ویژه بکنیم بگیم ما جزو سوز چوخ شارژ یوخ ها بودیم 50تا میرف رو مخمون ...تنکس ازت...
    دست ادمین درد نکنه ..تنوع جالبی بود...کلن..امسال رنگ سال که بنفش ارکیده ای هستش ...:smiliess (12):
    سلام سانی....بازم میفرستمت برام دعا کنی ...ولی اینبار مشخصات میدم بهت..:sdasdasd:...
    :5::5::5: قالب جدید انجمن..................انجمن کاهویی ههه:j58r36j3gcr4suxymup
    اینام شرح تو عکس هستن

این عکسم میزنم حالتون به هم بخوره.... زبونشو نصف کرده و صورتشم سوراخ سوراخ کرده هم به کنار... میگم این غذا بخوره فک کنم دهنش از همه جا نشتی داشته باشه خخخخ

شرح تو خود عکسا خخخخ (امنیت جانیم از طرف پسرا تضمین شده، دخترا حرص بخورین خخخخخ)

میخای من رو معتاد بکنب؟؟هووووم؟؟
    خوووو کی میره این همه راه رو.... خودم از نایک از اون مشکیا میگیرم ...دکتر میگه بخوری کیف میکنی خیالاتی هم میشی خخخخ
    Color="#ff0000"][/color]دلم برات تنگیدیک لحظه...مخصوصا بعد اون پیامت...
    لباس علوس گذاشتم تنهایی نرم افق...به من رسیدنی شارژ یوخ میشی ...با اونا میشینی اس بازی میکنی///////////////////:smilies-azardl (12)چی شده بود یک دفعه ای ملت یادت افتاده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:tonguesmiley:
    سلام به سانی خودم خوفی
    من تو رو دودی چردم
    تو عاشخ عسک اواتار منو عسک پروفم هستی
    پس عاشیق من چی مهم صاحب اوناس تو باید از عخش من دودی شی خخخخخخخ
    مسی اومده بودی توی پروفم دلم برای خیلی چیزا
    دلم برا اون شبا که شلوخ میکردیم
    دلم برا اون شبا که میرفتیم خونه سالار براش اواز میخونیدم برا اون روزا تنگ شده

[img]سانی اینو ببین دارم میام الوم الوم تو قلفت بین چه ناز و ادایی داره

[img]هاهاهاهاها اینو ببین چخدی دشنگ میرقصه ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا