N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ...

همرو خوندیم ... به جز چن تایی ... اونم الون دیدم ...

چرا فقط 10 رو می تونیم ببینیم ؟ راهی نی ؟

چن تایی رو نتونستیم ببینیم اصلا ...

:painting:
    نه هنوز نکندم....چند روز دیگه بازم میرم پیشش خخخخ
    اخیششششش واقعا قهری؟؟؟ خوب شد....اییییییییییییییش
    مامانم نه تنها خونه رام داد بلکه یکی از غذاهایی رو که من دوس داشتمم پخت (قره بادیمجان) خخخخ
    دو روز اردبیل بودیم مامانم منو ندیده بود بسی مهربانتر شده بود ....چش حسودا کوووووووووووووور
    اینام شرح تو عکس هستن

این عکسم میزنم حالتون به هم بخوره.... زبونشو نصف کرده و صورتشم سوراخ سوراخ کرده هم به کنار... میگم این غذا بخوره فک کنم دهنش از همه جا نشتی داشته باشه خخخخ

شرح تو خود عکسا خخخخ (امنیت جانیم از طرف پسرا تضمین شده، دخترا حرص بخورین خخخخخ)

اییییییییییییییییییش علی گشنه سر رو بالش میزاره اما زیر بار حرف زور نمیره :New (6)::p7977cujr38iyymsu8:
    امشب شب آرزوهاست در کنار ثانیه ها آمین گویــــــــــــــــــ ارزوهایتان می شــــــــوم
    لطفا منو از یاد نبرین...
    اگر می‌خواهید دنیا پیش چشم‌هایتان پیچ و تاب بخورد و خیالاتی شوید و... نیازی به راه‌های غیرقانونی و خطرناک نیست. با یک ترفند ساده می‌توانید چنین تجربه‌ای داشته باشید.

• هشدار: اگر به بیماری صرع دچار هستید، این ترفند را امتحان نکنید. این ترفند ممکن است منجر به حمله صرعی شود.

راه اول: استفاده از یک وبسایت

1- به این آدرس بروید: Strobe Illusion - Stare into the Strobe and begin to hallucinate!
    2- روی دکمه Let’s get trippy کلیک کنید.
    3- در صفحه جدید روی دکمه OK, start! کلیک کنید.
    4- در صفحه جدید و عجیب و غریبی که باز می‌شود، به نقطه وسط تصویر متحرک خیره شوید و حدود یک دقیقه یا حتی بیش‌تر به همین حالت بمانید.
    5- حال به اطراف خود نگاه کنید!!!
    ان شالله زودی نمره ت میاد با بهترین نتیجه:28:
    ممنون شکر منم خوبم..بله برنامه ریزی کردم ولی خب امروز هم بیمارستان بودم نشد خوب از وقتم استفاده کنم..ولی فردا تا یکشنبه خونه ام اونوقت باید خوب درس بخونم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا