هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلوم باشه هانی ای خدااااااااااااا..همه منو اذیت میکنن عصبیم هانی
    هانی مطلب علمی نمخونم ک دیدیم بلااستفاده مونده گفتم بیارم استفاده کنیم خخخ
    اره اون فلاکتم ماییم دیجه .........هههههههههه
    اها خخخ باشه چشم ههه یهو فک کردم کنکوره بعد هرچی فک کردم ک اخه الان ک زمان کنکور نیس .چیزی ب ذهنم نرسید
    تو هم واسه من دعا کن مرسی.
    و بیشتر نیز از اینا دارم بشه خوفی باشی بهت میدم .............:28:
    در طول تاريخ ، مردم هميشه از کم هوشي، عدم تمرکز و دقت و ... در حين مطالعه رنج برده اند وبا اين وجود تغييرات کمي تاکنون در سيستم مطالعه پديد آمده است و تنها تغييري که در سال هاي اخيري در جهان رخ داده، استفاده از روش تندخواني است .
    البته روش تندخواني نيز به دليل آن که در بهبود تمرکز، هوش و حافظه تغييري ايجاد نمي کند ، عملا منجر به بازدهي و يادگيري مطلوب نمي شود. قرن حاضررا قرن انفجار اطلاعات خوانده اند، در شرايطي که توليد انبوه اطلاعات به مرز ثانيه رسيده است ،چگونه مي توان خواند و آموخت و همپاي اطلاعات رشد کرد؟ دوره فرا خواندن يا متا ريدينگ قسمتي از طرح ابداعي" پرورش نابغه ها" است که توسط دکتر حسن فراهاني براي کودکان ارائه شده است و چون اين دوره ، قابليت اجرا براي بزرگسالان را نيز داشت، انديشکده مهارت و خلاقيت تصميم گرفته است تا اين دوره را براي بزرگسالان نيز، اعم از دانش آموزان، دانشجويان، کارمندان و ساير اقشار جامعه برگزار کند.
    و این نیز فقط مخصوص من و تو هس ..............:wacsmiley::whistle:

در اين دوره آموزشي وضعيت PFC مغز سامان پيدا مي کند وبا فعال شدن نيکره راست مغز، نيمکره هاي مغز انسان متعادل تر مي شود ودقت وتمرکز و حافظه به شکل عجيب و باورنکردني ارتقا مي يابد به طوري که حافظه حدود دو هزار در صد رشد دارد و شيوه مطالعه و خواندن نيز کاملا دگرگون مي شود و از شکل سنتي و حتي تند خواني به تصوير برداري لحظه اي و فوتوني صفحه اي تبديل مي شود. در اين دوره يک صفحه بيست سطري از يک کتاب وزيري بين 4 تا 7 ثانيه همراه با ياد گيري خوانده مي شود ، به عبارت ديگر يک کتاب 300 صفحه اي را در مدت زمان حد اکثر 24 تا 35 دقيقه مطالعه مي شود.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا