هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• البته، در دوره فراخواندن يا متاريدينگ پيشرفته ، زمان مطالعه فوق الذکر مجددا کاهش مي يابد. بر اين اساس ، دوره آموزشي فراخواندن (متاريدينگ) زمينه لازم را براي ايجاد دانش تراکمي و بهبود وضعيت علمي کشور نيز فراهم مي کند.
    در روش فراخواندن يا سوپر متاريدينگ، علاوه بر يادگيري مفهومي، به دليل ارتقاء وضعيت هوش و حافظه و دقت و تمرکز و ... مطالعه امري لذت بخش و آسان خواهد شد و اين امکان را پديد خواهد آورد که فرد پس ازگذراندن 10الی 12 جلسه آموزشي و استمرار تمرينات بتواند در يک بازه زماني کوتاه ، از لحاظ کمي و کيفي هوش ، حافظه ، تمرکز و مطالعه و دانش خود را به ميزان شگفت انگيزي افزايش دهد.
    اینو داشته باش فعلا .......:black_eyed:

ایران، جایگاه دوم جهان در شاخص فلاکت

شفقنا زندگی؛ خبرآنلاین- براساس تازه ترین رده بندی اعلام شده در مورد شاخص فلاکت ایران جایگاه دوم را بدست آورده است.

بررسی شاخص فلاکت برمبنای آمارهای سال گذشته اقتصاد ایران صورت گرفته است. براین اساس بخشی از سقوط ایران به رده های پایینی این شاخص به وضعیت کشور در سال های گذشته باز می گردد. سقوط دوباره ایران در شاخص فلاکت بازهم تحلیلگران اقتصادی را به بررسی وضعیت اقتصادی کشور طی سال های گذشته وادار کرده است. برخی رسانه های طی روزهای گذشته با ارائه تحلیل هایی به تغییر فضای حاکم براقتصاد ایران طی هشت سال گذشته اشاره کرده اند.

روزنامه های مانند رسالت وضعیت اقتصادی کشور را مطلوب ارزیابی کرده بودند ولی انتشار شاخص فلاکت و سقوط دوباره ایران نشان می دهد که وضعیت چندان هم مناسب نبوده است. برهمین اساس با استناد به شاخص فلاکت که وضعیت اقتصاد ایران در سال 2013 را نشان می دهد، می توان به تغییر فضای حاکم براقتصاد و کسب و کار در ایران پی برد.
    این شاخص نشان می دهد ایران پس از ونزوئلا که در صدر کشورهای جهان قرار دارد، رده دوم را بدست آورده است. امتیاز ونزوئلا در این شاخص 79.4 و ایران 61.6 است پس از ایران کشورهای صربستان، آرژانتین، جامائیکا، مصر، اسپانیا، آفریقای جنوبی، برزیل و یونان به ترتیب رتبه‌های ۳ تا ۱۰ را از آن خود کرده‌اند. از سوی دیگر، کشورهایی که بهترین وضعیت را از لحاظ شاخص فلاکت در سال ۲۰۱۳ داشته‌اند، به ترتیب ژاپن، ازبکستان، تایوان، سنگاپور و کره جنوبی هستند.

طی سال های گذشته عدد شاخص فلاکت تقریبا به دو برابر افزایش یافته است. شاخص فلاکت اقتصاد ایران در سال 84 حدود 21.9 درصد بود ولی همین عدد در حال حاضر به 61 رسیده است. وضعیت تورمی کشورف نرخ بیکاری و میزان تطعیلی کارخانه های صنعتی بیشترین تاثیر را در رشد شاخص فلاکت داشته اند. براساس آنچه از سوی نهادهای بین المللی اعلام شده، نرخ منطقی شاخص فلاکت عددی بین 11 تا 15 است.
    و ادامه دارد ...................
    هانییییییییییییییییییییییییییییی
    قورباغه ایششششششششششش چندشم میشه:smiliess (5)::smiliess (5):
    ههههههه ستاد روحیه دهی در کنار تولید بره های 6پا!!! اخه چیرا طلفکیارو اونجوری کردن واقعا ک:smiliess (7):
    امروز تصمیم گرفته ایم پایمان را از .... بیرون نگذاریم:13:
    هانی جونی مرسی فوق العاده بود...............یعنی واقعا ی چنین عکسایی میذارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33::wacsmiley:
    ای هانی ....هانی....هانی.... خوابم میاد جمله ام یادم رف برایت شعر سراییده بودم خخخ

میگم برم ستاد روحیه دهی بزنم خیلی خوبه هاا ............. ایشششششششش امروزم باز :1dco2x0p1lilzhfpg1t اخه چیرا من با چیراااااا:smiliess (13):
    هانی خوب میکنی بخدا
    این چن ماهو بشینین خوب بخونین....ایشالا که بهترین نتیجه رو میگیری
    :25r30wi:خخخخ
    اخه..یهویی غیبت زد....تنها چیزی که به ذهنم رسید همین بود
    هانی راستش من فک کردم ازدواج کردین.....تازه اگه امروز نمیومدی میخواستم از سانی بپرسم...... خخخ
    بچه ام بدم دست تو واسش فیلم ترسناک بزاری آره؟؟؟؟!!!
    سلام هانی
    خوبی؟؟
    این چند روز نبودی

بابت اون عکس پروفایلا هم ممنون خیلی جالب بودن

به شوکا بگو بره سر درساش....چن وقت ديگه ارشد داره...رغیباش الان دارن دور سوم-چهارمشونم تموم میکنن
    الهی خخخخ
    بیوستا به خودش گرفته لابد خخخ
    من که دوس داشتم به قول آرزو خدایی خعلی خز بود خعلیییییییییییییی:riz481:
    هانیه جوون درسته واسه من نفرستادی ولی خیلی خندیدم .خیلی باحال بوودن:25r30wi:
    :25r30wi::riz481:
    ایشالا که بدون منظور فرستاده باشی واسه من!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا