sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هانیییییییییییییییییییییییییی به این جزئی:ph34r-smiley:
    هههههه نمایشگاه نمیرم بهتر از اون میرم چن روز سر ع خراب باشم خخخخ
    ههههههههه اره مهراد یادمه اوخی:25r30wi::rolleyessmileyanim:
    اوایل خرداد چرا؟من منظورم نمایشگاه بود.....یادته سر نسملن چه بلایی اوردیم ته....یادته هیچکس کتابامونو برنداشت...بعد اون پسره دوتا کتاب دختر فشنارو برداشت....وای یادته اون پسره عینک زده بود یک دخترفشن پیشش بود فک کردیم دوست دخترشه بعدش دیدیم نه بابا از کنارش رد میشد چقدر تابلو شدیمممممممم...اسمش چی بودش مهراد بود اره؟
    یادت ع اس داده به م(همون فامیل نازی)گفته بود میرید ته؟اونم جواب داده بود ته کجا منظورتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
    هانی اره میرم
    مصیبت اینجاس میرم یونی ع باید باهاش هماهنگ کنم خخخخخخخخخخخخخخ:wacsmiley:
    ای وای هانی :25r30wi:
    یویا مارو گذاش فرار کرد اونقد اوضاع خراف بودش خخخخخخخخخخخخخ (افتادنمون)
    هانی یه چیز دیگه آز بودیم
    ن اومد ازم چیزی بپرسه ادایی گزارش گرا یادته خخخخخخخخخخخخخخخ
    راستی ته میری؟دلم هوای الوده ته رو خواستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی چطور من رو کیف لب تاپ پسره نشستم تا اخرترم چپ مینگاهید بر من....تو هم سوژه میشی احتمالن:25r30wi::thumbsupsmileyanim::4d564ad6::4d564ad6:
    راستی افتادنتون یادم افتادش یادت پ واس م میگفتش...بعدش م استاد دیدیش چقدر خجالتیدین...........هههه.....اون فیلممون باحال بود میگفتی گله های دختر...واس ع هم دوغ خریده بودیم...بعد نسملن جمله معروفشو گفتش.............:p
    ههههههههههههههههه امنیت باکسی داری از دسن مکسین خخخخخخخخخخ:25r30wi:
    چیرا هانی خیلییییییییییی زیاده هرجا سوژه باشه جمع میکنم بیام اینجا بهت روحیه بدم خخخخ
    دیجه نداری از اونا...یکم بخندیم....اینجا خوبه با...از دست مکسین راحتم هههههههههه
    هانی:4d564ad6:اسپندم دود کن برام ههه
    خرداد ک اومدی میام ازت پذیرایی ...............برام محموله بیاری ههههههههه
    ههههههههههههههه اره هانی پیشرف کردم میبینی اصن تاثیر اب و هوارو خخخخخخخخخخخخخخ
    هههههههههههههههههههههههه یا خدا....................................این مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مال امسالته عایا؟
    ای وای اون قورمه سبزی که هیچ...یادته رقیه میگفت بوی قورمه سبزی میاد میگفتیم نه ...اصلن...بوی مواد ازمایشگاه.....هههههههههه
    ههههههههههههههههههههههههههههه هانی خدا نکشتت مردم از خنده امشب
    هههههههههههههه قورمه سبزی:25r30wi::25r30wi:
    اره....پیغام بازدیدکنندگانتو تنظیم کن رو دوستات...من یکم امنیت رو ببرم بالا....
    یاد اون پسره افتادم که رفتم نشستم رو کیف لب تاپش.....چقدر زود اومدش لب تاپشو دید خراب شدش یا نه..............تا اخر ترم چپ چپ نیگام میکرد....تو هم همینجوری میشی......................................................ههههههههههههههه
    اصن ولش کن هانی به اونا نیس ک .............................
    چیزای دیگه هم مهمه ک مطمئنم ما ........................

هانی یَک شاهکاری کرده بودم سرعت داری نشونت بدم:smiliess (8):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا