sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :25r30wi::25r30wi:ای وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دارم میمیرممممممممممممممممم از خنده..............................ای وای ماماننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
    هانیییییییییییییییییییییییییییییییی
    باشه مویارمممممممممممممممممممممممممم منم اینجوریممممممممممممممم:smiliess (7):
    هانیییییییییییییییییییییییییییییییییی خورداد برام محموله بیار منم میام ازت پذیرایی کنم اصن میام از اول تا اخرش اونجا پشت در بایستم قوت بیجیری تستارو تند تند بزنی:smilies-azardl (113:28:
    ههههههههه هانی نخند خو اینقده ..........بود ...........فیکیر کن زل زد تو چشام :wacsmiley::13:

ویییییییییییییی حالا اینو پ کلاسمون در مورد صلاحای میکروبی میگف حواسم نبود برگشتم گفتم شما کار کنین اول خودتون ترور میشین میکروب میره تو بدنتون :13: اخه این چ اوضاعیههههههههههههه
    هانی کیک موخای چیکار ببین دارم باهات حرف میزنم خودش شیرینیه
    اصن میام یونی تو ... اصن همچین به دکتراها معرفیت کنم اصن یادشون نره :4d564ad6::4d564ad6:
    تولد ریضا 26بود براش چیچ خریده بود.....تولد من از انچه به ان فکر میکنید نزدیک تر است ههههههههههههههه....کادومم باشه مویام خرداد ازت میگیرم...محموله دربرابر بار....بازم یاد سوتیت افتادممممممممممممممممممم تو اخه از سنش نشخیص نمیدادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi:
    ههههههههههه هانی تفلدت کی بید خخخخخخخخخخخ به بابا بزرگ بگم واست کیککککککککککک بجیره ............. من واست جردو میارم خخخخخخخخخخخ
    :4d564ad6:
    از بابابزرگ یاد بگیر با...برو واسه تولدم کیک بگیر با....:4d564ad6::image170:
    هانییییییییییییییییییییییی نخند نمدونی ک اصن چ وضعی بود
    همش گفتم حواست به من باشه
    مث ماجرای دیوید شدش:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    وای الان اون لحظه یادم میافته خخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    بازشون کردم...بیا قشنگ توضیحات بده تو خصوصی ببینم چیکار کردی ؟دوروز بالاسرت نبودماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.........رفته بودم تو غار تنهایی:whistle::motat:شارژ یوخ سوز چوخ شدیم باز....ههه
    جاده موفقیت سر راست نیست!

پیچی وجود دارد به نام "شکست"

دور برگردانی به نام "سردرگمی"

سرعت‌گیرهایی به نام "دوستان"

چراغ قرمزهایی به نام "دشمنان"

چراغ احتیاط‌هایی به نام "خانواده"

اما اگر یدکی به نام *عزم* داشته باشید

موتوری به نام *استقامت*

و راننده‌ای به نام *خدا*

به جایی خواهید رسید که **موفقیت** نام دارد.:thanks::rose:
    برو سانی بعدا بیا بگو
    چشمم روشن اون اسب سقیده و صاحاب اون ابس سفید کیه؟:5: