هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بستنییییییییییییییییییییی.بستنییییییی.........خخخخخخخخخخخخخخخخخ

خیلی دوس دارم آب دهن مردمو درارم...اخه نیس که خودم الان نیستش بخورم عقده ای شدم.خخخخخخخخخخخ
    دو سه تا یاااااااااااااا ابرررررررررررررررررررررفض استرس گسترده خجالت بکش عخش سابق برو سر درست برو سر درست منم شتر دیدم ندیدم
    خاطرات خاص که نداری؟؟؟هان هان؟

من قلبم مشکیه ها:25r30wi:
    هانی منم حس میکنم دیگه عخش سابق نوه ی سعدی هستم

برم یذره ادامه تحصیل بدم هانی دوشنبه سخت نزدیکه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    وووی یاد ترم آخر کارشناسیم افتادم یادش بخیر یه دوست دیونه داشتم همش با جیگلی خز بازی در می آورد....مسروریا
    اییییییییییییییییش چه کلاصی هم میذاره..خنده ی ما بر شما از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیکتر است به زودی خخخ:25r30wi::25r30wi:
    به به چ کیکاییییییییییییی :(40)::(40)::(40): مرسی عزیزم
    آخه مثلا میدرسم حوصله ندارم ممکنه در طی این فرایند افسردگی یکی یا خودمو بکشم..میگن حلاله وختی افسرده ای
    هانی عشقولی چته بیخی دیگه ...خودتو ناراحت نکن ارزش این همه ناراحتیو داره اخه....یکدفعه ای سخت ولی اینم میگذره باورکن ...دوست میدارم دخمل خوب...
    نقش
    اعتماد. کردی..................؟

خیانت دیدی.............؟

درد داشت.........؟

تنها شدی................؟

این اشتباه دو بار تکرار نکن

نگو این با بقیه فرق داره،،،، اینم مثل همون قبلیاست،،،،،،،،، فقط این یکی نقشش وبهتر بازی میکنه فقط همین

باور کن........!
    .....................................................................................
    خو حتما میرم کافی شاپ زیاده روی میکنن بعد دل درد میگیرن بعد ادم بعد استفاده از آفتابه خخخ تفسیرو داشتی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا