mohana 2014-04-25 قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده . . .
قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده . . .
marzi ba 2014-04-23 سانی عسیسم من چه باشم چه نباشم تو قلف توام مرسی مهربونم که به فکر منییییییییی:28:
sane 2014-04-23 عادی و هانی خیلی خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم برم دیگه(البته هانی خان حق شوما پیش من محفوظ میباشد:sdasdasd موفق باشن خواهریای گلم:riz304::heart: هانی برو سر درس و مخشت :smilies-azardl (12) عکساتم تو حلقم خدافظ
عادی و هانی خیلی خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم برم دیگه(البته هانی خان حق شوما پیش من محفوظ میباشد:sdasdasd موفق باشن خواهریای گلم:riz304::heart: هانی برو سر درس و مخشت :smilies-azardl (12) عکساتم تو حلقم خدافظ
sane 2014-04-23 هانیییییییییییییی حرف نزنااااااااااااااااااااااا فقط دم دستم نیستی :sdasdasd: ینی ........................... وای برم انگاری مورچه رو تنم داره راه میره .............. وای خدایااااااااااااااا
هانیییییییییییییی حرف نزنااااااااااااااااااااااا فقط دم دستم نیستی :sdasdasd: ینی ........................... وای برم انگاری مورچه رو تنم داره راه میره .............. وای خدایااااااااااااااا