sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سانی باجی توبیماری فوبیا داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برویکم روش تحقیق کن ببین چیه...دانشجوی مملکت..........................بایددرمان بشی....ههههههههههه
    وایییییییییییییییییییییی هانییییییییییییییییییییییییییییییییییی ینی این جیغ منه سرت داد میزنماااااااااااااااااااااااااااااا

این چی بود نشون دادی اخه مگه تصویر قحط بود
    هی میگم ایتن تکنازو ول کناااااااااااااااااا :14::13::13::13:
    واییییییییییییی هانی ینی دم دستم نیستیاااااااااااااااااااااااا:New (6)::New (6):

همه تنم سوزن سوزن میشه ................باشه یه دارکوبی نشونت بدم
    :4d564ad6::4d564ad6:دارکوب ندیده.............................................هههههههههههههه
    باشه عادله جان برو بسلامت من خیلییییییییییییییییییییییی خوشحال شدم:heart:

منم میرم البته بعد اینکه حساب هانی رو رسیدم ...........با این عکس دارکوباش:New (6):
    عادل میری...ولی کادوهای روز تولدتت که برا من وسانی میخری یادت نره....ههههههههههههههه..اینجا همه چی برعکسه.......................ههههههههههههه...
    هانییییییییییییییییییییییییی فقط دستم بهت نرسه ...................... خدا نکشتت همه بدنم مور مور شد اه اه اه
    بدم میاد از سوراخ سوراخی
    اه اه درختو سوراخ سوراخ کردن
    وایییییییییییییییی همه تنم سوزن سوزن شد
    وای خدایااااااااااااا
    23...اره ..راست میگی...عادل واسه من وسانی چی میخری روز تولدت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113:rose::p
    23 اردیبهشتم هانیه .....بچه ها من میرم.
    هههههههههههههههههه هانی دارکوب دیگه:shocked::25r30wi::25r30wi:
    هانی امروز نیس ک ...........23هستش ویییییییییییییییییییییییی عادی دقیقا با داداشم یه روز هستی هههههههههههههههههههه

هانی تو چندم بودی خخخخخخخخخخخخخخخ
    رفتارهای دیدنی و عجیب دارکوب های بلوط (+عکس) دارکوباروببینید.................
    آپلود عکس » مشاهده تصویر » minions-despicable-me-minions-dekstop-wallpaper.jpg
    عادل امروز تولدته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میدونستم اردیبهشتییییییییییییییییییییییی روزش یادممممممممممممممممممم نبودددددددددددددددددددددششششششششششش...البته فک کنم نگفتیییییییییییییییییییییییییییییییییی. اصلن بهم.................
    عادی : سانی جون عزیــــــــــــزت عینکمو نکشــــــــــــــــــــــــ
    سانی : ساکت شو بیـــــــــــنم....کجا بودیـــــــــــــ تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟...هـــــــــــــــــــــــــان ؟
    اوووه اوووه اووه اووو....تولدت موبارک عادی عادی

ههههههههههههههههه...الهامم اینجاست سلام الهام خیلی وقت بود ندیده بودمش....................اره سانی دارم میمیرم از خنده...کارتنشو اینقدر دوست دارمممممم من.........به بابابزرگ علی نگین ...انیمیشن دارم خیلی قشنجه...موخام عصری اونو ببینممممممممممم...........
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا