sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• وقتی که کاربران از چت باکس بن میشوند
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    دخترا رو سرم حنا گذاشتم برای اولین بار ..انگار یک تیکه سنگ الان رو سرمه...................خیلی سخت ....قدیما چطور میگذاشتن.........:shocked::idea_majidonline:
    واییییییییییییییییییییییییی عادله مردم از خنده:25r30wi::25r30wi:
    اصن منو هانی کپ همیناییم خخخخخخخخخخخ مگه نه هانی؟:25r30wi:
    :4d564ad6::4d564ad6:هنوز عکس دومی برام کامل لود نشده بود گفتم اوووووهههههههههه........................هههههههه چه تفاهمی...
    وووی چه آهنگه خوشملی بود آجی سانی..فداییییی داری
    سانی : هانی من دقیقا دارم کجا میرم ؟...اون بالا واقعا ؟
    هانی : عوم ؟...چی؟...فعلا دستمو سفت بچسب ...

عادله : سانی پامو سفت چسبیدی دیگه..خیالم راحت؟..
    سانی: من این وسط دقیقا دارم چی کار میکنم !!!!هانی...قوزکه ها....بیل نیس....
    هانی : اوووووووووووووووووووووووووووووووووهههه.....
    ویوووووووووووووووووو یک دونه تو باکس گم نشده بودیم اونم شدیممممممممممممممم همه بیاین اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.........ماهم دلمون برات تنگیده بود اجبی کوچولوووووووووووووو................سانی سوزم سوز بعد امتحان میرم باکس....راستی تو خجالت نمیکشی از الن رو محموله من برنامه ریزی کردییییییییییی:black_eyed:
    سانی : اوه لالا....این گردالو رو از کجا کش رفتی هانی؟؟؟
    هانی : به توع چه ...هه هه هه
    هانی یه روزی هس باید بیای تو باسک بترکونیم میگم بهت روزشو برنامه بریزیم :4d564ad6:
    وییییییییییییییی من اینور اون اونور ههههههههههه همدیگرو گم کردیم خخخخخخخخخخخ
    خوبن :) میگذرونم.قربانت....دلم براتون تنگ شده بود.
    هانیه...از این در اومدم ببینمت خانوم گل...چطوری؟
    از اون در پشتی هم میام الانه....:riz513:
    نه بابا تومتنش نوشته میگن شاید یک نر اورده بودن مدت خیلی کم اونه.....باید بره اداره تشخیص هویت.....:p..ولی چه نازن...
    خـــــــــــــــــــــیلی انرژی داد......دمت گــــــــــــــــرم.............دختـــــــــــــــتر بابا....:)
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا