ad1986 2014-04-22 اییییییییییییییییییییییییش سانی و هانی برید تو پارک بازی کنین خووو من دارم یکم میخابم خوووو پیرمردم درکم کنین خخخخخ
اییییییییییییییییییییییییش سانی و هانی برید تو پارک بازی کنین خووو من دارم یکم میخابم خوووو پیرمردم درکم کنین خخخخخ
هانیه 2014-04-22 واقعا؟درست از اب دراومد؟من دیشب یکم فکرم مشغول بود سه شب خابیدم..الانم با لغات لزگی ور میرم...یکم اعصاب مصاب ندارم ...ههههه
واقعا؟درست از اب دراومد؟من دیشب یکم فکرم مشغول بود سه شب خابیدم..الانم با لغات لزگی ور میرم...یکم اعصاب مصاب ندارم ...ههههه
ad1986 2014-04-22 واااااااااااااااااااااااای چقدر خوشگل و خوشتیپههههه سانی من نیستم حییییییییییییییییف این خیلییییییییییییییییی بهترههههههه سانی کلی مونده به خوشتیپی این عکسه بشم ((((( خخخخخخخخخ
واااااااااااااااااااااااای چقدر خوشگل و خوشتیپههههه سانی من نیستم حییییییییییییییییف این خیلییییییییییییییییی بهترههههههه سانی کلی مونده به خوشتیپی این عکسه بشم ((((( خخخخخخخخخ
marzi ba 2014-04-20 هاهاها سانی باجیییییییییییییییییییییییییییییی بیا به خابم که میام به خابت ههههههههه هاهاهاها هولاااااااااااااااااااااااااا شبت خوجل و موجل:thanks:h34r-smiley::bunnyearsmiley:
هاهاها سانی باجیییییییییییییییییییییییییییییی بیا به خابم که میام به خابت ههههههههه هاهاهاها هولاااااااااااااااااااااااااا شبت خوجل و موجل:thanks:h34r-smiley::bunnyearsmiley:
marzi ba 2014-04-20 شبت قشنگ و پرستاره موظب خودتو خوبیات باش خابای دشنگ ببینی حالا منم دیدی اکشال نداره فدا مدا :heart::heart:
شبت قشنگ و پرستاره موظب خودتو خوبیات باش خابای دشنگ ببینی حالا منم دیدی اکشال نداره فدا مدا :heart::heart: