sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ایییییییییییییییش خودت گفتی خط خطی میکنیی خووووو

واااااااااااااااااای مرسی بابت این همه تعریف و تمجیدت از من...ممنوووونم .... کچل و شیکم گنده و سیبیلوووو واااای :thanks::thanks::thanks:
    وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،

امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛

پس هیچ وقت نا امید نشو ،

بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...:thanks:
    خووووووو ماشین رو طراحی کنن قصد داشتم بدم به هانی نوه خوبم....میخای خط خطیش کنی؟؟؟ وااای وااااای عجب دوست بدیییییی مرم با هانی بگم خخخخخ

خوووو الان بزرگ شدم خیلی خوشگل و خوشتیپ تر شدم دیگه...چچل، سیبیل دار، شیکم گنده واااااای یعنی ماه شدم مااااه خخخخ
    سلام سانی جونم مسی بابت گل خوشملت هوارتااااااااا مرسی باجی جونم
    دوشت دالم
    خخخخخخخخخخخخ گفتم تا ماشین جدیدم رو دارن طراحی میکنن عکس بچیگیامو بزارم خخخخخخخخ
    خیلی بامزه هس ....دست پشمک درد نکنه اون پیدا کرده واسم خخخخ آخه پشمک تک سلولی هس اون زمون که من بچه بودن اون یه چند صد میلیون سالی سن داشت خخخخخخخ

خووووو شوما دوست نوه خوبم هستی دیگه باشه بیاین فقط آتیش روشن کردن غدقا هستاااااا گفته باشم خخخخخخخخخ

اییییییییییییش با سالار میخندی؟؟؟بهش میگم نصفت کنه هااااا خخخخ

خووووو این بار زنگ بزنی فرار کنی آب میریزم رو سرت خخخخخخخخ
    سلام عزیز دلم مسی تو خوفی
    دلم برات تنگیده ها:motat:
    یه گوشه از حیاط خونمونو دادیم باغبانمون یکم گل کاشت و تزئین کرد (تزئین املایشو بلد نیستم همون خوشگل کرد خخخخخ)

داداش سالار

99.99 درصد بچه های انجمن این جورین.... مخصوصا اجغاد که همه میشناسن.... یادی کنیم از مرضی،فریبا،سپیده، هانی،سالار، نوتر، پشمک و بقیه اجغادی که تو لیست جا نمیشه خخخخخ

این که اصلا حسودی نداره

اینم فصل بهار یه گوشه از حیاط خونمون .... دخترا چشم نزنین ،فقط حسودی آزاد هس خخخ پسرا که سرور منن

دیگه نیازی نمیبینم بگم جز بابا برقی و داداش سارا خخخخ
    پیام میدی توش هیچی نمینویسی؟؟؟ هووووم؟؟؟ زنگ خونرو میزنی فرار میکنی؟؟؟ :mad_majidonline::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
    هانی ازت یاد نگیره اینارو هااااا
    اره ...چقدر خورشت هویج میخوردیم...هههه...باشه برو ...شلوغی نکنی زیاد...
    ههههههههه هانی:4d564ad6:
    مدونی که ی چیزی ذهنمو مشقول کنه نمیتونم دست از سرش بردارم خخخخ
    وای دارم میمیرم از گشنگی برم ناهار بخورم
    خورشت هویج آخ چقد دوسدارم ....................هههه یاد خورشت هویج تو پرپر افتادم :25r30wi:
    هههههههههههه هانی دیگه آب که از سر گذشت چ یک وجب چ صد وجب.........:smiliess (3):
    بزار ببینم تا کجا ادامه دار میشه و پیش میره..................
    راستی پیغام بازدیدکنندگانتو ببند بگذار فقط برای دوستات باز باشه عین من ..ضریب امنیت امون میره بالا....ههه
    ههههههه هانی شارژ شدی الان برو ب مخشات برس آورین دخمل خوب:image170: من برم خاکی بر سر سمینارا کنم تا نمردم از دستشون:smiliess (2):
    استاد بهم گف عجب هایی میخواد آخر سر بده سبزی فروشی سرکوچه سبزی بپیچن:5::13:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا