sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخخخخ هانی اینارو تو ندادی ک من خودم پیدا کردم تورو میفرستادم دنبال نخود سیاه خودم میرفتم از اینا پیدا میکردم:4d564ad6:
    هه هه هه هانی باربی شدی خخخخخخخخخخ برگرد به وزن اولت با:p7977cujr38iyymsu8: یادته تو سایت بعد عید پیش ماش من زمانی ک تپل شده بودی خخخخ
    خخخخخخ هانی بزار تک بزنم خیلی دشنگه داری اس میدی تک بزنم :4d564ad6: دیدی چ عسک نازی بود اخیی
    هانی من یادم نیس امروز صبحونه چی خوردم اوههههههههه حالا موخای دیشب یادم باشه اونم 2شب !!!!!!!1:5:
    مدونی ک من الزایمر ندارم و همه رو زود فراموش نمیکنم!!!!
    خخخخخخ هانی بزار تک بزنم خیلی دشنگه داری اس میدی تک بزنم :4d564ad6: دیدی چ عسک نازی بود اخیی
    هانی من یادم نیس امروز صبحونه چی خوردم اوههههههههه حالا موخای دیشب یادم باشه اونم 2شب !!!!!!!1:5:
    مدونی ک من الزایمر ندارم و همه رو زود فراموش نمیکنم!!!!
    تک نزن دارم میجوابم هنوز تو شوک اون عکسمممممم...راستی دیشب اسم صدنفرو گفتی دقیقا کی منظورته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وای یعنی بازم از اینا داریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی............من اینا رو کی بهت دادمممممممممم خودمم خبر ندارمممممممممممم............وای وای...هههههههههههههههههه...............اره بچگیام بد نبودم ....میسی.....الان لاغر استخوانی شدم ...سانی شدم 45کیلو ..................از 58شدم 45...:rolleyessmileyanim:درسم نمیخونم ...فک کنم انجمن لاغری میاره..........
    هانی هر موقع اون عسکتو نیگا میکنم میمیرم از خنده خیلییییییییییییییییییییییییی باحاله:4d564ad6::4d564ad6:
    اصن 1درصدم فک نمیکردی داشته باشم خخخخخخخخخخخ ما اینیم دیجه:4d564ad6:
    هههههههههه هانی بشه خوفی باشی بازم سوپرایزت موکنم خخخخخخخخخخخخ
    میگم بشگیات ناز بودیا من بودم لپتو از جا میکندم خخخخخ:4d564ad6:
    وای سانی ....امیدوارم کسی نبینه ..من قیافه الانم زیاد باهاش فرقی نکرده موهامم باز بود با....از دست تو....:5::5::4d564ad6:
    ارههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه داشتمشششششششششششششششش خودتم خبر نداشتی
    اینجوری دوستام واسم عزیزن خبر نداشته باشن من چیا ازشون دارم ههه
    وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی تو اینو داشتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    گزارشی تکان‌دهنده از خرید و فروش کودکان در دروازه‌‌غار تهران
    سلام سانی جونم خوبی
    مسی که نبودم به یادم بودی
    توهم ملاقب خودت و خوبیات باش
    دوشت دالم:riz304:
    سانی جان عکسی ک گذاشتی وا نمیشه
    ولی درکل میسی :)
    به گمانم بزرگترين دارايي زندگي آدميزاد همين دوست هاي مجازي و دوست هاي واقعي هستند...
    همين دوست هايي كه برايت پيغام ميگذارند..
    كه اعلام مي كنند حواس شان به تو هست...
    همين دوست ها كه با دو سه خط پيغام ذنشان مي دهند چه قدر دلشان پي تو دل تو و رد توست
    كه چه قدر خوب تو رو را مي خوانند...
    همين دوست ها كه پيگيرند...
    كه نباشي دلگيرند..
    وقت هايي دو سه خط شعر مي فرستند...
    كه بداني خودت.. وجودت..خوب ب.دن حال . احوالت براي كسي مهم است..
    ادميزاد چه دلخوش مي شود
    گاهي با همين دو سه خط نوشته دو سه خط پيغام از دوستي آن سر دنيا
    حس شيريني ست كه بداني بودنت براي كسي اهميت دارد نبودن كسي را غمگين مي كند
    وقت هايي هست كه مي فهمي حتي اگر دلت پردرد است بايد بخندي و شاد باشي تا دوستت را غمگين نكني
    خواستم بگويم كه چقدر اين دارايي هاي زندگي ام اين دوستان ديده و ناديده برايم پر ارزش ند
    كه چه قدر خوب است دارمشان
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا