هه هه هه بلاخره عسک خودتو گذاشتی لو رفتی خخخخخ
ههه چ حیاط خوشملی پس از این به بعد با بروبکس پیک نیک میام حیاط شوما لفن همه چی آماده باشه نیایم ببینیم کم وکسریه:4d564ad6:
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه سلار:25r30wi:
هههه اون تک زنگ بید خخخخخخخخ حالا پیام خالی مونده زنگ خونه رو هم میزینیم در بریم :4d564ad6: گاماس گاماس
سلاام علی :ad54ad:
خخخخخ ..چقد این خونتون حیاطش ایشششششششششششششششش به خودتون می خوره ایششششششششششششششششششششش خخخ:25r30wi::25r30wi:لوس نشو ایشششششش:sdasdasd:اما چه رنگای شادی داره گلای خونتون . ایششششششششششششششششششششششش.من حیاط این چکلی موخامممممم خووووووووووووووووووو
مرسی بابابزرگ بابت 300هزار دلاری که فرستادی به حسابم...ماشینم خریدم قشنگ..امیدوارم عین قبلی (همون جیسوس بود چی بود)دلمو نزنه....البته نمیدونم چرا صورتیشو نداشتن؟؟؟............بابابزرگ خوشم اومد ولی دقیقا بگو کدوم خونمون رو تو کشور وکدوم شهر دادی این مدلیش کردن....؟:smiliess (3)::thumbsupsmileyanim:
سیلام علی
مرموونم
اگه جرئت داری بیا بزن یکی بزنی 4 تا میخوریا من همش میگم نگی نگفتی
خو املا بلت نیستی چرا مینویسی ولی شجاعتت ستودنیه که میگی بلت نیستی
هاهاها
جغد بزرگ که خودتی ما هر چه قدر هم بیادر بمونیم نمیتونیم جای تو رو بگیریم خخخخخخ
بازم که سلیقت تو خرید کفش داره افت میکنه نری از ای مدل کفشا برا سحر نازت بخری خاستی براش بری خرید قبلش از من یه مشورتی بگیر
بازم داری مال و اموالت به رخ ما میکشی این شونصد بار خسیسو دعوت کن اگه راس میگی از نزدیک ببینیم
والا نمیاخاستم بگم حیات خونه من هوارتااااااااااااااااااااااااااااااااااا از این دشنگ تره
ایششششششششششششششششششششششششششششششش علی
:smiliess (3)::smiliess (3):
مرسی علی بابت عکسا خیلی قشنگ بودن
کاش الان تو خونه تو بودم ههه خیلی قشنگه
البته میدونم تو که خسیسی هیشکیو دعوت نمیکنی خونت ههه.
اواتارت هم خیلی بامزه س..
خیلی باحاله خداییش:25r30wi:انتخاب به جا و برازنده ایه((((((((((((((((((((((((((((((((((((((یعنی قیافه خفاشه خخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخ سالارو:25r30wi::25r30wi:
از اون حیاط ها ما خیلی دیدیم0ـ0
بچه ها حمـــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــه کمپ بزنیم خخخخخخخخایششششششششششششششش تو حیاط شما نه که به خودت میگیری منظورم باغ هایی بود که دیدمD:
خودروی جدید نیسان به قیمت 26 هزار دلار !+ عکس اینا موخام...تا شب بخر برام بابابزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ...دلم گرفته موخام با سانی یک دور بریم شمال برگردیمممممممممممممممممممممممممم(نوه یک مایه دار بودن چقدر خوب است...ههه)
ایشششششش علی سلام مرمونم شما خوفی؟
ههههههه کی گفته دلم گرفته اخه چرا حرف در میاری:
اگه جرئت داری بیا بزن
یه دونه بزنی دو تا میخوری طبق قاون دوم مرضی هر عملی دارای عکس العمل دوبله سوبله و چوبله و... میباشد بازم خودت دانی
حالا بیا بزن این سرم:rolleyessmileyanim:
خواهچ قابل شوما رو نداشت دوسم
ووووووووووووی علی من همیشه دنبال این بودم که بدونم این جمله ناب و کی گفته نفست حقه دادا
خوب گفتی بودن یا نبودن مساله این است ............
حالا کی دزدیده بود عکس بده جنازه تحویل بگیر
علی(ق) ایییییییییییییییییییییییییییییییشششششششششششششششششششششش
یه ذره بیشتر خودتو تحویل بگیر:motat::motat::motat: