N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فیلم هندی تموم شد دیگه من کنار کشیدم..:motat::sad::motat:این سگار واه هم سکانس پایانیش بود....ههه
    من موخاستم تورو امتحان کنم؟؟؟؟؟؟برو پیش سپید...برو..منم میرم با تنهایی ام کنار میام...(اکران فیلم هندی در انجمن به زودی):4d564ad6:
    :sadsmiley::smiliess (2)::smiliess (2):نع نع این غیر ممکنه ناروینننننننننننننننننننن ...نع ..
    دعوا نمک زندگی پیش میاد تو گذاشتی رفتی با...منو با کوله باری از مشکلات تهنا گذاشتی ...........:a2d3:
    من ومنت کشی؟؟؟؟؟؟من کی تورو فروختم بااااااااا................:1dco2x0p1lilzhfpg1t:shocked::smiliess (12):
    میبینی الان من پیشت ام نه سپیده..........................................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی سوالای دیروزیمو حال داری الان ج بدی؟؟؟؟؟؟؟؟
    گوشیتم که خاموشه.....................؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه با سپیده ایییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچی عشخ اول نمیشه گفته باشمممممممم...................ههههه:rolleyessmileyanim:
    قفوننننننننننننننننن عخشم بشمممممممممممممممممممممممم دوست دارم:*
    :))))))))) ههههههههههه
    تو دیگه متاهلی نباید سوشیال فرند داشته باشی:dadad4:
    مرسی عزیزمممممممممممممممممم...............چشمممممممم. فدای تو نازنینم.:riz304::riz304:
    نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــاری:p7977cujr38iyymsu8: خیـــــــــــــــانت؟!!!!:p7977cujr38iyymsu8: اول اون بره هوم؟!!!
    چ جمله ای بودددددددددددد تو حلقمممممممممم
    ناری جونممممممممممم بووووووووووووووس
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا