ZOT
پسندها
292

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• پتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررس
    خواهش میکنم زهرا خانوم.... قابل شومارو نداشت
    اون کفشه خیلی گرونه باید کل اجناستو بدی بهم بعد یه پولیم روش بدی بهم خخخخخخ
    خیلی قشنگ بود اون لینک...مرسی استفاده کردم...
    راستی از کهکشان راه شیری خوشم اومد....چنده قیمتش؟؟؟ خخخ
    زوت در مورد بی حالی برخی غذاها همشو که نمیشه با یه دید نگاه کرد
    مثلا در مورد دوغ به دلیل اینکه دوغ حاوی اسید لاکتیک هست. باعث افزایش حالت خواب آلودگی میشه. و پپتیدهای موجود دران باعث خواب الودگی میشه(البته دوغ شور نه!!!)به چه دلیل= چون فشار خون رو کم میکنه اونم به چه دلیل= چون آنزیم مبدل آنژیوتانسیون رو از کار میندازه. همون آنزیمی که باعث افزایش فشار خون میشد.

در مورد ماهی و خوردن خرما بعد اون هم یبار امتحان کن اگه بعد ماهی خرما هم مصرف نکردی مشکلی نیست اصلا:rolleyessmileyanim:
    تقدیم همه بچه های گل انجمن که خیلی اذیتشون کردم...

اینم برا این که بدونین منم از حرفای خوب خوشم میاد خخخخ
    هدیه ی تولد دختران انجمن...قابل شوما رو نداره خخخخ امیدوارم تو انجام وظیفتون موفقتر بشین حححح

دخترا حسودی بنماییید ...البته جز بابا و داداش سارا

اینم ترکی هس اونایی که بلد نیستم برن یاد بگیرن بخونن خخخخخ ترجمه در زیر عکس
    ترجمه:
    ما کی هستیم ..........................دانشجو
    چی میخایم؟.............................6 ماه تعطیلی
    کیا؟........................................سا.لی دو دفعه
    پول ترجمه 100000 وشه... از نسیه معذوریم حتی شوما دوست عزیز خخخخ

اینم که یه حقیقت دیگه خخخ
    سلام بر مسافر کهکشانها خوبی؟
    نه بابا ما مدل بچه گونه و لوس نداریم...مال ما شیک و باکلاسه خخخخخخ
    نامرت از کوجا گیرش آوردی هوووووم؟ نفروشیااااا...کل جنسات یه جا چند؟؟؟ بازار دسته منه بفروش به من ،من میفروشم خخخخخ
    قیمت رو لو ندیاااا
    از سال آینده اومدم خونتون کارتخوان بخرید ، کارت میکشم پول نقد همراهم نمیارم. در ضمن این پولا رو دادم بریم خرید واسه خودمون ، آخه یادت باشه میخوایم بریم دانشگده بابایی ، این بابامونم خسیسه ، فقط به تارا پول میده
    صلام و سد صلام....جای شما خاااالی....
    مهسا رو هم دیدممممممممم:smiliess (8):
    سلام زهرایی. خوبی؟ فایل رو برات ایمیل کردم و امیدوارم بتونی دانلود کنی و برات مفید باشه .امروز اومدم انجمن ، این بابا که به ما عیدی نداد بذار ما به خودمون عیدی بدیم. اینم عیدی شما :riz304:

خانم زوت من به این مطلب که غذاها طبع گرم یا سرد دارند اعتقادی ندارم. یعنی یه مطلبی هست که خیلی با علم جدید جور در نمیاد. هر چند حتی وقتی الان هم من مثلا حالم خوب نمیشه و حالت تهوع دارم سریع مادر گرامی میگن سردیت شده و زود آب نبات و غذاهایی به اصطلاح با طبع گرم میدن. ولی علم تغذیه جدید به سردی و گرمی اعتقادی نداره.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا