marzi ba
پسندها
704

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اره نرسید عب ندالههههههههههههههه فدا سرت :*
    نه ندیدم.. امروز دیدم..دیشب بهت اس دادم ک دیس شدم
    عب نداله عسیسم :)
    سلام عزیز دلم
    قربون دل امهربون جی خودم برم الهی /منم دلم برات یه ذره شده نازنینم

درگیر درسامم گلم /کم میام
    هرگز نمیتوان با انداختن سنگ های پی در پی تصویر ماه را از حافظه ی آب پاک کرد، پس هیچ وقت فکر نکن از یاد رفته ای.....

مرضی جونم خواهری گلم بخاطر این همه ک به یادم بودی ممنونم ..............خیلی دوست دارم اگه هم ناراحتت کردم معذرت میخوام

تو مرضی خودمی همیشه با وروجکات تو قلفمی خو ............ تازه گیا آوازم میخونی ک تو قلفم خواننده شدی بشه جون هههه:thanks::28::heart:
    ممنونم مرضی عزیزمممممممممم:thanks::thanks::thanks:
    سلااااام مرضی خانوم...شرمنده یه مدت نبودم ...
    اییییییییییییییییییییییییییییییییییش به شوشوی محترمت بگو برات بخره ایییییییییییییییش....سفارشم میده سرخابیشو ایییییییییییییییییییش
    تو ازدواج کنی خودم برات کادو میارم از اون کفش سرخابیا اییییییییییییییییییییییییییش
    دیگه صداشو در نیار دیگه... اونقد تنگ شد تنگ شد تنگــــــــــــــ شد،جر خورد لا مصب حالا دل از کجا گیر بیارم تو این هیری ویری...................... آخه خدا جون آزمایشی دو سه تا دل میدوختی ببینی اصن منکراتی هس نیست چه وضعشه آخه؟؟؟!!!! مگه من میخواستم بازی گر هالیوود یا مانکن بشم که فشن دوختی؟؟؟!!!! ای بابا:65d6a5d6s:
    دل من مال زمونیه که خدا عشقش کشیده بود رفته بود دو روز ک.لاس طراحی مد اومده مثلا تنگ دوخته که بهم بیاد،حالا این دل پدرمونو در آورده بد مصب...تازه فا کوتاهم دوخته... سنگشورم کرده هی دلشوره دارم اصن یه وضی:whistle:
    مرضیه باباشخینا ولی الان گرمی اینو میگی:(
    یساعت دیگه اثر میکنه:(
    خخخخخخخخ نوش جان ههههههههه
    نوع سمو عوض کردما شاید پادزهرت اثر نکنه خخخخخخ
    مرضی را پایین برج میلاد محکم به میله ای میبندیم و تراکتوری را از حال سکون رها میکنیم،این تراکتور در ثانیه سوم حرکت خود 50m/s سرعت دارد،تراکتور در چه زمان(t) و با چه سرعتی(v) مرضی را له میکند؟(g=10)

تو کتاب تست قلمچی دیدم ... جلل الخالق یعنی قلمچی هم از دست تو آسایش نداشته؟؟؟چه کردی با این ملت و امت؟؟؟!!!!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult :whistle:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا