ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام:-d
    ممنون مث همیشه قشنگ بودن
    راجع به معذرت خواهیت نیاز به زمان دارم خخخخخخخخخخخ
    گلای قشنگی بودن
    کفشام یکیش خیلی قشنگ بودحسودم خودتی:p
    اون وسیله هم از ابتکارات مغز خلاقه ته آفرین به دردبخور به نظر میرسه تو سربازخونه میتونی برای پوست کندن سیب زمینی ها ازش استفاده کنی کارت راحت تر میشه ولی:-d
    درضمن میتونی نگهش داری وبه عنوان جهاز با خودت ببری خونتون اونجام کارت راحت باشه دیگه خخخخخ
    کلا ایده خوبی بود;-)
    مرسی علی گلا و بقبه عکسا خیلی قشنگ و جالب و بامزه بودن :)
    ایششششششششششششش چندش موخای سربه سر من بزاری هاااااان؟
    با مشت بزنم تو چشمت تا یک ماه روز وشب عینک دودی رو از جلو چشمات نتونی برداری هان؟بزنم نه بزنم
    :1dco2x0p1lilzhfpg1t علی این هم بعد کتک خوردنته لبخند بزن:black_eyed: آفرین خخخخ
    خخخ علی سنون الونن

باشه حلالت کردم معذرت خواهیتو قبولیدم 100000وشه خخ

راستی منم به لیست بابا و داداش سارا بیافزای نیس مادرزادی خدا بهم کفش پاشنه بلند داده کفش پاشنه دار دوس نمیدارم بهله:motat:
    ممنو علی گلات خعلی قشنگ بود.
    اونام خعلی بیاحال بودن:smilies-azardl (113
    از این مدل ندارید مطمئنم!:rolleyessmileyanim:

سلوووووم بابایی..شطوری؟؟؟
    اوره دیه..بابایی خوبی دارم..همه چی واسم میگیره..خوش بحالم شده وووووووووویییییییییی
    بابایی درسا هم بد نیست..میگذره..دعا کن پزشکی قبول شم
    ای خدااااااا
    سلوم بر خفاش بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ بابا بزرگ هانی
    مچکرات فراوان برا پیامای دلسوزون هههههههههههه:thanks::riz304::4d564ad6:
    پس چی که بزرگ شدن علی!قدیم ما همسن اینا بودیم دوتا بچه داشتیم!خخخخ
    میگی من بد بارشون نیارم!ایشششش.علی اصلا نوه هاتو بده دست یکی دیگه بزرگشون کنه.من کلی بچه بزرگ کردم مثل دسته های گل تحویل اجتماع دادم همه دکتر و مهندسن خخخخ.خب بزرگ شدن به حرف من کمتر گوش میدن!البته دخملای خوبین ولی هانی یه کم شیطونه از پسش برنمیام!ولی مریم حرف گوش کنه.
    باز تو خوبه بهت عیدی دادن منو بگو هیشکی بهم عیدی نمیده فقط ازم عیدی میگیرن!
    باشه با همون جوجه سیرشون میکنم !چیکار کنیم دیگه مثل اینکه چاره ای نیست :dadad4: :sad:
    علی نگران نباش نامحسوس مواظب نوه هات هستم.این هانی منو لو داده میدونم آخه بهش گفتم تو بزرگ شدی عیدی نمیخوای!خخخخ
    خب دخملا خرج دارن دیگه باید برم دنبال یه لقمه نون واسشون!نمیدونی لوازم آرایش واسه نوه هات چقدر خرج رو دستم گذاشته!خخخ
    اون "نه" که گفتی انگار تو ادامه ی جمله ی قبلت بود!ولی پیر که شدم مثل این جوونا حوصله ی کل کل ندارم!تو درست میگی چشام سو نداره اینقد مواظب نوه هات بودم و شب نخوابی کشیدم!خخخ.
    ولی اون گربه پسره سعی نکن انکارش کنی!خخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا