ba ba barghi
پسندها
193

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• چرا دیگه میزنی بابایی ، خب نمیخوایی نده ، زوری نیست که ! خودم که با زهرا کار میکنیم بعدشم با این حقوقمون هزینه اجاره خونه و خوراکمون تو این شهر غریب در نمیاد !!؟؟؟:sad:ولی چه میشه کرد، باید تحمل کنیم . در ضمن ما برای دیدن روی ماه شما قراره بیائیم :tonguesmiley::whistle: . یه روز حتما تشریف بیارید دانشکده ما خوشحال میشم با زهرا ببینمت ، اومدنی خوردنی هم بیار همون ژله های سیزده بدر رو شما بیار ، به زهرا هم میگم کباب درست کنه بیاره ، مهمونی گفتن و میزبانی گفتن منم خرجم زیاده ، سر برج چیزی برام نمیمونه و مجبورم پاستیل بخرم بیارم
    سلام بابایی. خوبی؟میگما این عیدی ما رو ندادی رفتی همشو هزینه بازسازی و مرمت در و دیوار خونت کردی ، هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:New (6): اشکال نداره ، طرحش خوب شده و تازگی داره .من دیگه با اجازت برم بابایی، خودمو کم کم حاضر کنم که یه روز به همراه زهرا بیائیم دانشکده تون برای ملاقات شما و ....:(40): خخخخخخخخ:rose:
    خوش بحال آنانکه هر چه خوبی کرده اند از یادشان رفته و هر چه بدی کرده اند مجسم در مقابل دیدگانشان هست.
    از خداوند بخواهیم که سال نو را برای ما سالی توام با موفقیت، سلامتی و خدمت به بندگانش قرار دهد....
    سال نو مبارک
    ووووووووووووووووووی بابایی اینا که قاصدک نیس .. ستاره بارونهههههه .. ستاره دوس دارم .. خوشکل شدهههههه .. مبارکههه

ممنوووووووووون .. ایشششششششششششالاااااااا ههههههه

کدوم کادر ؟
    بابایی سلام خوبی؟
    سال نو مبااارک باشه برقی جونم...ببخشید که دیر تبریک گفتم مهربونم....
    به آرزوهات برسی ان شالله......
    سلام ...خوبی ؟ کجا رفتید شما ؟؟

بعله رفتیم .....سبزه ها رو اگه خودت گره زدی بسه ، چخبره دوتا دوتا ...

[/URL]
    یعنی نامردتر از تو بابا برقیه
    خیلیییییییییییییییی نامردی :p7977cujr38iyymsu8:
    :smilies-azardl (12):sdasdasd:

دهنم اب افتاده...نه اب نه سیلابه خعلییییییییییییی نامردی
    بابا شما واسه خودت یه پا مردیییییییی .. بابای منی مثلنا

میگم یه سوال .. آخرش من دخترت شدم یا خوارشووووووور؟ تناقض ندارن اینا با هم ، نه ؟ میخوای برو همون غزلو بگیر .. دروهمسایه چی میگن :whistle:
    677777777777777777777 .. 6777777777777777777

ببینم خوبهههههههه

67 اگه زود اومدی دیدی من اینجا کارت دارم یه چیز خوب بهت میگم .. اگه نیومدی میپره دیگه بهت نمیگم

چیههههههههههههه تار؟
    بگو گوشم با توئه
    .......................................................................
    پ.ن: و خداوند عالم، مسنجر را خلق بنمود
    ههههههههههههههههههههههه
    آهاااااااااااااا 8 تیر کنکوررررررررررهههه

بابایی تو که گفتی اونجا آواتارت دخترونه اس کههههههههه .. الان این جوجه سیگاری دخترونه اس ؟
    نبینم سیگار بکشیاااااااااااااااا .. داداشمو صدا میکنمممممممم

حالا هر فصل نه ولی عید دیگه برفا رو پارو کن خوووو
    8 تیر چخبره ؟

67 تو هم بیا اینجا جواب بده بینم خوبههه

انقد بدم میاددددددددد :65d6a5d6s:
    هههههههههه جیک

میگم بابایی نمیخوای این برفا رو از خونه ات پارو کنی ؟ عید شدا
    سلامممممممم بابا برقی خوبین؟

مرسی بابت پیامتون

:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...