هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مرسییییییییییییییی نوه گلم ممنونتم :rose::rose::rose::rose:
    برو درستوبخون...20دیقه با یک ساعت ساعت 3که تو نت بودی...1.50امروز تا الان تو نت بودی...برو دیگه افرین...دوست میدارم برو...
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

خخخخخخخ

نوشته های پروفایلتو خوندم ترکیدم از خنده خخخخخ

مرسی هانی

ایشالا قسمت شما شه
    نیم ساعت انجمن بودی...برو فدات شم..به حرف ابچی ارام وعموقم اتم هم گوش کن افرین عشقم...برو..
    یکی دکتر میشه..
    یکی مهندس میشه..
    .
    .
    . .
    منم درس عبرت شدم برا بقیه
    http://www.rozanehonline.com/عکس-و-والپيپر/عکسهایی-که-احساسات-را-در-دلتان-قلمبه-می-کند.htm
    بیخیال هانی...دیگه بهش فک نکن..تموم شد رفت...افرین عشقم....به حرف عموقم گوش کن..درساتم دیگه بخون...افرین دختر خوب...دیگه نبینم واسه کسایی که براشون مهم نیستی ناراحت بشی ها....خیلی دوست میدارم هانی...:heart::rose:
    در سه حالت میتونی برای “دیگران” مهم باشی :

۱خوشگل باشی
    ۲ پولدار یا مشهور باشی
    ۳بمیری !
    هفت شهر عشق را عطار گشت،ما هنوز اندر خم یک کوچه مانده ایم...مجنونیله من مکتب عشق ایچره اوخوردوخ،من مصحفی ختم ائتدیم او واللیل ده قالدی.............. ما که عمریه شیشه و تریاک و کریستال مصرف کردیم تو دو روز پاک پاک شدیم دیگه انجمن که جای خود داره... البت بگم دوستان با صفا از هر تریاکی تریاک ترن لامصبا،نمیشه دل کند پس تا وقتی که لامپ انجمن روشنه و منقل به راهه میایم و میریم:motat:.... .................................................................................................................................................................................................................................................................................چه خودمم تحویل گرفتم،کسی هم پیشم نیستـــــــــــــا!!!!!!!!!!! توهم میزنم چن روزیه.......................................................................:smiliess (11):در ضمن رمزش سادس 1 2 3 4 تمــــــــــــــــوم بزن روشن شی
    نه دیگه همینجوری نمیشه کهههههه!!!!!! چیزای با ارزش مفتکی نیست...... ایشالا 12 فروردین شبکه دو برنامه راز زندگی مصاحبه دارم اونجا رموز موفقیتمو میگم خوب گوش کن یاد بیگیر.:a2d3:.. چن وقتی هم هست از بهزیستی مجوز کمپ بازتوانی معتادین انجمنی رو گرفتم تشریف بیار در خدمتیم هههههههههههه... با نشر دیبا هم صحبت کردم همین روزا کتابم میاد برون بیگیر بوخون:motat:............. در ضمن دل ما هم چونان گنجشکی شده است .................................................................................................................................................................................................................................................................لابد باور کردی؟؟؟؟ ای بابا دختر تو چقد ساده ای............................هههههههههههههههههههههههههههههههههه....... حالا دلم وا شد باور کن اوووووووووووووووووووووووووخی:4d564ad6:..........................

نه حالا بخوام جدی بگم me too :sad:
    سلوم هانیییییییییییییییییی جون مسی گلم:):riz304::riz304::riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا