leylii
پسندها
121

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دردم این نیست که او عاشق نیست !

دردم این نیست که معشوق من از عشق تهی است !

دردم این است که با دیدن این سردی ها ، من چرا دل بستم . . . ؟
    با سکوت ميروم ...
    بی صدا تر از هميشه...
    و در بی کران آبی واژه ها ، غرق ميشوم...
    شايد بهاری بيايد و استخوان های سوخته ام جوانه بزند...
    :dadad4::dadad4::dadad4::dadad4:اییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چراااااااااااااااااااااااااااا
    خخخخخخ لیلی ریز میبینمت منو بتونی بکشی....
    خخخخخخخخخخ گویا زدم تو خال..... خوووو به هیشکی نمیگم که این واقعیت داشت خخخخخخ
    برات عکس ماشینامم میزارم خخخخخ اییییییییییییییش حسوددددد ایییییییییییییییییییییییییییییییش

دخترمه دیگه :heart: ...میبینی چه خوشگله ادم میگگه فقط لپاشو گاز بگیرههههه
    معشوق نامرت:dadad4::dadad4:
    خوشگل بود اومدم خوندمش:riz304::riz304:
    سلام آجی لیلی خوبم .
    باشه گلم منتظر میمونم .ان شا الله یه نمره توپ بگیری از این درس .
    خیلی دوستت دارم .
    بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس
    اینم قیافه دخترا وقتی تو عید و بازدید یه پسر خوشتیپی مثل من میبینن
    ترجمش میشه: اوههههه ما همچین فامیلی هم داشتیم مگه... بعد تو کفش میمونن تا یه نیم نیگا بهشون بکنه پسره که همچین اتفاقی هم نمیوفته و میمونه تو کف دختره...اگه نیگام بکنه پسر دختره قند تو دلش آب میشه خخخخ (البته ترجمرو یکم با توصیف نوشتم)
    این عکس خودش گویای حقیقته خخخ

یه نمای کوچلو از شهرکمون

اینم حسودی بنمایین دوباره

و اما عکس آیتک جونم...عزیزمممم... تو این مورد حسودی آزاده..

فقط دختر خانوما حسودی تا حدی کنین که زیاد صورتتون جوش نزنه بالاخره عیده خخخخ
    سلام لیلی
    باشه ...پس خودت با سارا صحبت کن.... اما فک نکنم اشانتیونشو بده به شوما خخخخخ

حالت خوبه لیلی؟؟؟ پسر شوما باید دو تا ویلا داشته باشه حداقل یکی تو جزایر مالدیو یکیم سواحل هاوایی و هر دوتاشم بزنه به اسم دختره بعد تازه در مورد اینکه بهش جواب مثبت بدیم یا نه فکر کنیم خخخخخخ
    ماشالا خواستگار زیاد داره ویییییییییییی
    سلام عزیزم.خوبی؟سال نو مبارککککککککککککککککککککککک
    عزیزم میخوام تغییر رشته بدم و مهندسی شیمی یا نفت یا الکترومکانیک بخونم از اول هم به این رشته ها بیشتر علاقه داشتم ولی به اشتباه سراغ این رشته ها رفتم حالا با اینکه دیر ولی تصمیم گرفتم به ندای قلبم گوش کنم برام خیلیییییییییییییییییی دعا کن :rose::28:
    نه خوبه...خوشش میاد با خودش حرف زدم...ماشالله خیلیم خجالتی هس...
    در مورد مهریشم باید حرف بزنیماااااا
    باشه سندل تو رو میگم از چین ببرن هند از اونجا وارد کنیم خخخخخ
    نه دیگه تانک باید بگیری بری جنگ جایزشو اشانتیونش شاسخنه ...شاسخین بی تانک نمیدیم.....
    میگم همه بیدارناااااا خخخخ
    اییییییییییییش لیلی من دوس دارم دختر زود ازدواج کنه..اینم نوجونه دیگه.....
    پسره گناه داره؟؟میام میکشمتاااا...پسره دکتر نباشه نمیدیم بهش اییییییییییییییییش
    حلقه اره اصل اصله ...نگران نباش تو پسر چاق و کچل و سیبیلو و دکتر رو پیدا کن.... به خودتم یه چیزی میرسه خخخخ
    خخخخخ جوشات بعد 2 هفته خوب میشه اما ته دلت میمونه....
    خووو شاسخین میخای؟؟؟ باید تانک بگیری تا بهت شاسخین بدن خخخخخ برو گروه آرزو اینا....
    خخخخخخخخ سندل رو پیشی برد خخخخخ برا تو هم میخرم ...بزار از چین برسه خخخخ
    یه دهه هفتادی پیدا کردم ...ببینین خوبه؟؟؟

کی میخاد بره خواستگاریش؟؟؟ پسرا دستا بالا؟؟دخترا برا داداششون یا فامیلاشون؟ حلقشم من میدم اشانتیون ...دخترا حسودی نکنین به حلقه دهه هفتادیمون خخخخ

دخترای انجمن ملحق شین به اینا برین جنگ...به 5تاتون یه تانک میدن...با رنگ دلخواه خخخ

دخترا بفرمایین حسودی بکنین خخخ

لیلی تو فک کنم از حسودی جوش بزنه صورتت خخخخ
    سلام
    تو تاپیک نباید دوتا پست پشت سرهم گذاشت یا پستی گذاشت ک توش عدد ذکر نشده...
    هر کی این کارو بکنه سوخته دیگه...:dadad4:
    الانم یسری بچها دیشب زمان فعالیت ما این کارو کردن پس سوختن نمی تونن پست بذارن.:riz481:
    ولی اصن اهمیت نداره کی برنده میشه فقط دارم سر ب سرشون میذار م.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا