هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• باعث افتخار است که شادباش اینجانب پیشتر از نسیم خنک نوروزی خدمتتان شرفیاب شود.سال نو مبارک.
    :rose::rose::rose:سلام هانی جون

مرسی

عید شما هم مبارک.سال خوبی داشته باشی عزیزم:ad54ad:
    سلام
    ممنون از تبریکاتی که میفرستی.
    انشالله شما هم هر جا باشی روزهای شاد و موفقی پیش رو داشته باشی. :riz304:
    ماشالا چراغ خاموش رفت آمد میکنین
    مراقب باشین یهو دیدی خدای نکرده تصادف کردین!!!!
    نوه گلم دست گلت درد نکنه...عیدیتم از مامان بزرگت بگیر خخخخخ
    عید شمام مبارک...ایشالا سال خوبی پیش رو داشته باشی....
    اینقدرم پر خوری نکن نوه خوبم خخخخ
    نوه گلم هانی :rose::rose::rose::rose:
    بوی نو شدن می آید
    ولی
    تو همیشه
    رفیق کهنه من بمان.....
    بوی عیدی، بوی توپ، بوی کاغذرنگی،
    بوی تند ماهی‌دودی وسط سفره‌ی نو،
    بوی یاس جانماز ترمه‌ی مادربزرگ،

با اینا زمستونو سر می‌کنم،
    با اینا خسته‌گی‌مو در می‌کنم!
    شادی شکستن قلک پول،
    وحشت کم شدن سکه‌ی عیدی از شمردن زیاد،
    بوی اسکناس تانخورده‌ی لای کتاب،

فکر قاشق زدن یه دختر چادرسیا،
    شوق یک خیز بلند از روی بته‌های نور،
    برق کفش جف‌شده تو گنجه‌ها،

عشق یک ستاره ساختن با دولک،
    ترس ناتموم گذاشتن جریمه‌های عید مدرسه،
    بوی گل محمدی که خشک شده لای کتاب،

بوی باغ‌چه، بوی حوض، عطر خوب نذری،
    شب جمعه پی فانوس توی کوچه گم شدن،
    توی جوی لاجوردی هوس یه آب‌تنی،

سلام هانی عزیزم.مرسی بابت تبریک. :riz304: :riz304:
    منم پیشاپیش عید رو بهت تبریک میگم ایشالله سالی همراه با سلامتی و پر از موفقیت پیش روت باشه دلت خوش و لبت خندون باشه و به همه ی آرزو هات تو سال جدید برسی.
    نه مثه اینکه وضع بحرانیه:whistle:..............................................خوشبحالت میشه میگم:smiliess (8):.........................................................................................................سخته خوب میفهمم..................................................................................................................................................................................................البته هر کی تو رو بخواد یه حسن داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پول برای گل خریدن نمیده.... خودت به خودت گل میدی هویجوری..................:rose:

البته میدونم به خاطر امتیازس ولی خوب گفتیم یه شوخی باهات بکنیم گناه داری مژلومی تهنایی کسی نیست باهات شوخی کنه................ههههههههههههههههههههه
    نه مثه اینکه وضع بحرانیه:whistle:.......................... خوشبحالت میشهمیشه بهت میگـــــــــــــــــــــم::smiliess (8):................................................................................................. البته هر کی تو رو بخواد یه حسن داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... آفــــــــــــــــــــرین دیگه پول واسه گل خریدن نمیده تو خودت میدی به خودت هویجوری.....................:auizz3ffy9vla57584x
    سلام هانیه عزیزم...ممنونم ازت...پیشاپیش سال نو مبارک باشه مهربونم:)
    قند تو دلت آب شد................. میدونم :thumbsupsmileyanim:.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. سال اسبم هست ایشالا شاهزاده گیرت میاد سوار اسب:thumbsupsmileyanim:
    مــــــــــــمـــــــــــنــــــــوووووووووووووون امیدوارم تو سال جدید اتفاقاتی برات بیوفته که حتی تو باورهات نمیگنجن....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................چیه الان خیلی حس گرفتی؟؟؟؟؟؟؟ منظورم شوهره بابا:thumbsupsmileyanim:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا