شفق بانو 2014-03-10 ببخشید داداش خوبم شوخی کردم .،خب داداش شما فونت رو مدیم انتخاب کردین صداش دراومد.. (تارا یه وروجکیه بلا)..بله داداش منم میتونم ... :riz513::ad54ad:
ببخشید داداش خوبم شوخی کردم .،خب داداش شما فونت رو مدیم انتخاب کردین صداش دراومد.. (تارا یه وروجکیه بلا)..بله داداش منم میتونم ... :riz513::ad54ad:
T T Taraa 2014-03-10 آهان راستی مکسین اون بنفشه نه صورتی .. فونت من بنفشه بنفششششششششششششش :mad_majidonline:
T T Taraa 2014-03-10 هان باشه خواستم سوژه جدید بهت بدم برا فکاهی نامه :a2d3:.. ناراحت نشده باشی یه وخت
T T Taraa 2014-03-10 دیدی مهنا رو فرستادی رفت جواب سوالم موند خو خودتم که میتونی درستش کنی کهههههههههههه .. ههههههههه .. باشه اگه میخوای خودم میرم درستش میکنم
دیدی مهنا رو فرستادی رفت جواب سوالم موند خو خودتم که میتونی درستش کنی کهههههههههههه .. ههههههههه .. باشه اگه میخوای خودم میرم درستش میکنم
شفق بانو 2014-03-10 سلام داداش مکسین یواش گفتم ،اوا شنیدین؟ چرا ؟خوووو درسارو نمیخونید؟میگفتین من بجاتون میخونم مکاتبه ای تست میدادم :14:
سلام داداش مکسین یواش گفتم ،اوا شنیدین؟ چرا ؟خوووو درسارو نمیخونید؟میگفتین من بجاتون میخونم مکاتبه ای تست میدادم :14: