N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فکرشو بکن...تو اولین کسی هستی که ازم امتیاز مخالف( اسمش چی میشه) گرفتی :|
    فک کنم کلا با من مشکل داره چون صبح پیام میداد از حداکثر امتیاز دهی استفاده کردی...یهویی درست شد..به تو و ی دوست دیگه ک امتیاز دادم دوباره همون پیام رو میده!!!!
    بازم ببخشید..:riz513:
    عاشق اواتارتم ..اخی دختره چه فوزوووووله ..نازه:heart:
    saturn planet
    سیاره زحل

تولدت مبارک ناری جونمممممممممممممممم بوووووووووووس
    انشالله ب ارزوهات برسیییییییییی:smiliess (8)::thanks::28:
    ناری علی و نوتر اوکی شد... با دخترا همهاهنگ شو... هانی سمانه آرزو سانی مهسا و بقیه
    هر کدوم از بچه ها رو دیدی... یا اصن پیام بدیم
    خوووووووو حالا مطرح کن منم میگم تو باکس... خو خرجش یه کیکه و کادو بعدشم بزن و بوکوب و جیغ دست هورااااااااااااااا... بوگو بهشون از دس نره
    واقعنی؟؟؟؟؟ اوره مخصوص اومدم واس خاطر تفلود تو... یادم بود......... خو پس به هدفم رسیدم همین که خندیدی کافیه............... عاقا جمع کن بچه ها رو جشن بیگیریم خووووووووو من که همیشه موافقممممممممم
    امرو مخصوص اومدم تفلودتو تبریک بگم... اوره

دوغوم گونون کوتلو اولسون هی...:smiliess (8)::smiliess (8):

امیدوارم هر چی خوبی تو دنیاس همینطور راه به راه برات اتفاق بیوفته... از بس آرامش تو دلت باشه دنیا از بودنت لذت ببره... راستی از وقتی رو زمین اومدی دنیا جای قشنگی شده مودونستی؟؟؟؟ چرا نمیدونی هان؟؟؟؟ همه میدونن یعنی اینقد آدم بی خبر میشه؟؟؟؟ یوخده اخبار تماشا کن دهههههههههههع آدمو عصبی میکنی:mad_majidonline:

خو حالا میبخشمت... ولی دیگه تکرار نشه...

ایشالا دکتر شی این یک-استاد شی این دو-همین طور پیشنهادای کاری سرازیر شه برات این سه-ماشین خوشگل سوار شی بعد بزنی تیر برق داغون شه بگی فدای سرم خو دخترم این چهار-از همه مهمتر به آداخلیت برسی این پپپپپنج...شوور خوبی باشه برات این شیش...

برا هر کدومشون یه تراول 100 تومنی بده موخام برم...:thumbsupsmileyanim:

خلاصصصصصه عاقا ما خوچحالیم شومام خوچحال باش که ما خوچحالیمون ژیاد شه خوچحال دونمون پاره شه.............
    سلام ناری جونمممممم.تولدت مبارکککککک:4d564ad6:
    ایشالله هزار سال زنده باشی و به آرزوهات برسی آجی خوبم:heart:

:riz304::riz304::riz304::riz304:تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااارک دوست عزیزممممممممممممممممممممم
    ناروین جانم
    الهی همیشه سرزنده و شاد باشی

نمیدونم تا بیام حرف خوب خوب بزنم یادم میره .... الهی عاقبت بخیر شی ... الهی خوشبخت بشی .. همیشه خندان باشی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا