ZOT
پسندها
292

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ممنون عزیزم
    خوبم شکر .. والا خبر خاصی نیست ..سلامتی گلم :heart::bunnyearsmiley:(کم کم خونه تکونی )
    سلام اجی گلم
    خوبی عزیزم؟

سلام ,

امتحان .....بذا جيزي نكم. !!

مراقبامون بيشعور بودن , نذاشتن يه ساعت اخرو استفاده كنم.

در كل امتحان متوسط بود ,

زنيكه .... ,ولش كن بابا

فكر كن بار اخر كه اومده بود باا سرم , اونقد قاط زدم كه محكم كوبوندم رو صندلي, و بلند شدم كه بزنمش....بعد رفت عقب , من نشستم , كفتم دم اخري , بذا دردسر نشه برام

رفته شش تا اقا اورده برا من , كه جرا بلند نميشم

همه رفته بودن , من نفر اخري بودم كه مونده بودم تو سالن

خيلي بي شعور بودن , خيلي هااااا

مرده ميكف به دليل بي احترامي به مراقب مي تونيم برات صورت جلسه رد كنيم !!! دو ساا ل از كنكور كه محروم شدي اون وقت مي فهمي!!!!!;

اينه ممكلت ما!!

دهه ي فجر مبارك !!!!!!!!
    سلام عزیزم
    مرسی گلم ... ایشالا اون موقع دو تا تبریک بهت بگم یکی تولدت ویکی قبول شدنت تو کنکور اجی خوبم:riz304::riz304:
    دییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    نی نای نای
    نی نای نای خخخخخخخخخخ
    اين استرس من طبيعيه ,

دعا كن , سوالا تكراري باشن :p
    جندتاشونم از مكانيك بياد
    واقعا موقع اذون بود؟؟؟ مرسی که آمین رو گفتی موقع اذون :)

لو ندیا یه موقع یارانمو قطع میکنن... ماهی 45 تومن درآمدمه اونم از اون یارانه هستش خخخخخخ :25r30wi:
    نامردا به منه سرباز سبد کالا ندادن خخخخخخ

والا به شوما نباید یارانه بدن...من و سحر ناز باهم سفینه داریم شوما تنهایی!!! تازه از اون مدل جدیدا هستش.... البته شوما شکست نفسی میفرمایین... آخه من عمدی میخام همه ببینن سفینمونو تا باهاش پز بدیم خخخخخ اما شوما نمیخاین کسی بدونه که سفینه دارین خخخخخ

حیاط جلویمونم که یه دریاچه داره یه چنتا رشته کوه و جنگل و اینا خخخخخخخ :4d564ad6:

فک نکنم اون هماهنگی هم فتوشاپ باشه از فیسبوک برداشتم فتوشاپ بود تو کامنتاش بهش اشاره میکردن :D

قابل شوما رو نداشت عکسا هر چند عکسای شوما خوشگلترن...باید برم اون سیاره یه چند هکتاری زمین بخرم خخخخخ اخه خیلی خوشگل بود
    مرسي

از الان همه بسيج شين , برا من دعا كنين!!

البته خودم ديشب خواب ديدم ,قبوليم تضمين شد !!! حالا فقط محل قبولي مونده!! و اين مهمتره !!:d
    نمای حیاط پشتی خونمون

هماهنگیشون تو حلقم

همگی بگین الهی آمین....چیز خوبی گفته...از ته دل بگین الهی آمیییییییییییییییییییین

یکمم انگلیسی یاد بگیرین خخخخ
    خخخخخخخخخ خوبه دیگه ریا نشد....
    نکنه اون سفینه نقره ای مال شوماست؟؟خخخ
    سلااام زهرا جونم ..ممنون خیلی این سیاره ها نازن مرسی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا