شفق بانو 2014-02-11 اخه داداش خیلی ناراحت شدم وای اگه وقت کنم بیام براتون بگم اصلا کل زندگی من با جوجه و قناری و....... بوده همشون هم مردن :sad:
اخه داداش خیلی ناراحت شدم وای اگه وقت کنم بیام براتون بگم اصلا کل زندگی من با جوجه و قناری و....... بوده همشون هم مردن :sad:
شفق بانو 2014-02-11 سلام داداش نه بذارین باشه ..سکرت نیست از کاردانی خوشم میات تازه اگه دیپلم بود میزدم :black_eyed:
arezoo90 2014-02-11 h34r-smiley: :black_eyed: :j58r36j3gcr4suxymup قناری بودجوجه نبودکه.......................:dadad4:
mohana 2014-02-09 کتابام از دستم خسته شدن...مظلومانه بهم نگاه کردن تحویلشون نگرفتم )) باشه... موفق باشین... شبتون خوش...
کتابام از دستم خسته شدن...مظلومانه بهم نگاه کردن تحویلشون نگرفتم )) باشه... موفق باشین... شبتون خوش...
هانیه 2014-02-09 منم از این ماشینا موخامممممممممممممممممممممممممم..خدایاااااااااااااااچی میشه ..مکسینم میدم باهاش یک دور بزنه تو انجمن//:25r30wi:...امروز رفتم یونی اون استاد دیشبی که میگفتم..بهت..تخریب شخصیتمان کرد اومدم..:sdasdasd:
منم از این ماشینا موخامممممممممممممممممممممممممم..خدایاااااااااااااااچی میشه ..مکسینم میدم باهاش یک دور بزنه تو انجمن//:25r30wi:...امروز رفتم یونی اون استاد دیشبی که میگفتم..بهت..تخریب شخصیتمان کرد اومدم..:sdasdasd: