maxin 2014-02-08 معدلم الف هست ولی اون شرایطش برای دانشجوهای دانشکدهای پزشکیه نه سایر دانشگاها فک نکم شرایطشو داشته باشم.چون بقیشم المپیاد واین چیزاست.:wacsmiley:
معدلم الف هست ولی اون شرایطش برای دانشجوهای دانشکدهای پزشکیه نه سایر دانشگاها فک نکم شرایطشو داشته باشم.چون بقیشم المپیاد واین چیزاست.:wacsmiley:
maxin 2014-02-08 راستش از مدیر گروه پرسیدم گفت اهمیت زیادی نداره یابزن 31تیر یا31 شهریور.... منم 31شهریور زدم ولی میپرسم باز مطمئن شدم تو ویرایش اطلاعات درستش می کنم. نظر شما چیه.؟
راستش از مدیر گروه پرسیدم گفت اهمیت زیادی نداره یابزن 31تیر یا31 شهریور.... منم 31شهریور زدم ولی میپرسم باز مطمئن شدم تو ویرایش اطلاعات درستش می کنم. نظر شما چیه.؟
ebrahim1 2014-02-08 تو مرا بردی به شهر یادها، من ندیدم خوشتر از جادوی تو، ای سکوت ای مادر فریادها گم شدم در این هیاهو گم شدم، تو کجایی تا بگیری داد من؟ گر سکوت خویش را میداشتم، زندگی پر بود از فریاد من!
تو مرا بردی به شهر یادها، من ندیدم خوشتر از جادوی تو، ای سکوت ای مادر فریادها گم شدم در این هیاهو گم شدم، تو کجایی تا بگیری داد من؟ گر سکوت خویش را میداشتم، زندگی پر بود از فریاد من!