sepid71
پسندها
420

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ای جااااااااااااااااااااانم اینا چقد نازن.... مرررررررسی سپیده بهترین کادویی بود که گرفتم ... زنده باشی ایشالا ثانیه ثانیه زندگیت مملو از حس آرامش و رضایت باشه...:heart::smilies-azardl (113:28::thanks:
    اون که معلومه ماه هستی....فقط طرف تاریک ماه هستی دیگه..... خخخ

سحرنازم همچین حرفی نمیگه :(40):
    عزیز دلم
    مراقب خودت باش

خو من ندیدم بای دادی

شبت خوش
    نخیرم

آخه وقتی با n شروع میشه چجوری این تلفظ میشه؟؟
    سپید تکلیف منو روشن کن. بالاخره دقیقا چیه؟؟:mad_majidonline::mad_majidonline:
    انساید

جالبه من تا حالا از 399 نفر پرسیدم هر کی یه جور تلفظ دقیقا الان شما شدی نفر 400 م. حتما از این به بعد تلفظ انساید رو بکار می برم:motat:

آره تو تغذیه و تو بخش التهاب در مجرای گوارشی این انساید رو همش بکار میبرن که باعث تحریک مخاط دستگاه گوارش میشه
    عه فا دلم میسوزه چیه؟
    من همیشه ان اس ایدز رو میخوندم از کتابای تغذیه فقط چندتاشونو بلد بودم امروز دیدم اوووووووووووف چقد زیادن
    من از اون تاپیکت استفاده کردم واقعا
    عه فا دلم میسوزه چیه؟
    من همیشه ان اس ایدز رو میخوندم از کتابای تغذیه فقط چندتاشونو بلد بودم امروز دیدم اوووووووووووف چقد زیادن
    من از اون تاپیکت استفاده کردم واقعا
    خوووهش عزیزززززززززززززززززززززززززززم:heart:
    ببخشین خووو چرا باز سرم داد کشیدی میرم به سحرنازم میگم..... :dadad4:
    خوووو بابا موخای چیکارش کنی؟؟؟؟ حداقل بذا یه کوچولو از لپاشو بوخورم نمیتونم خودمو نیگه دارم.... هان بذار دیگه ثواب داره
    خو اکشال نداره می ارزه... نیدونم شایدم گذاشتمش لای نون رولت با کمی خامه و چن تا آلبالو و توت فرنگی خوردمش... خو میخواست اینقده شیکر نباشه:thanks: عین فندقه وووووووووییییییی
    هاپوئه مماخ و چشاش خوشگله... ولی این میمونه خیلی شیرینه... کاش مال من بود نون میمالیدم بهش موخوردم از بس شیرینه :thanks:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا