Nike313
پسندها
434

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ممنوووووووووووووون محمد عزیز... قربوت برم... ایشالا از نزدیگ ببینمت یه ماچ توپول ازت بکنم به دلم نمونه.........:4d564ad6::thanks::(40)::(40):
    (((((((((((((((((:)خونسردیت من وکشت:25r30wi::25r30wi::25r30wi::smilies-azardl (113
    دروغ نگفتم بوخودا.............................:dadad4:
    من دروغگونیستم شیربرنج.............................:dadad4:
    من فک میکردم اسفنده.......................سرم شیره مالیده بود....................:dadad4:
    :riz513:
    محمدیه چی بگم دعوام نمیکنی؟!:dadad4:
    تولدسالار18 بهمنه:black_eyed::whistle:
    خومیدونم الان داری شیربرنجی نگام میکنی:dadad4:
    الان متلک انداختی دیگه؟!:ph34r-smiley:
    خوچیه:dadad4:خیلیم خوب جواب دادم تازشم...................اصلن اونطوری گفتم مردم دلشون شادشه بهله:4d564ad6:
    ووووووووووووووی خاطرات تاپیک تبلیغات برام زنده شد.....................:dadad4:
    چقدرم سوالاتوخوب جواب میدادم اصن یه وضعی :motat: اخ یادم رفت پروفایله دکترجماعت سیگارنمیکشن:ph34r-smiley:
    خورحم کن به جوونیت چه خبره ته خخخخخخخخخخخخ نه به قول بچه ها دستگاه لایک کن لازمه به فکراختراع باش((((((((((((:)
    خاش میشه داش نایک ...
    یعنی معنای واقعی نایک لایک...............:p
    عجب حوصله ای داری:whistle::black_eyed:
    تچکر((((((((:):riz304:
    راستی این بچه گردنش شکست !
    سلام
    محمدفک کنم الان دقیقا این مدل باشی اره:sarma:
    شنیدم گاز قط شده
    خخخخخخخ

این دو تا عکس ربطی به هم ندارن...اما بالایی خوشگلتره...اینجام که یه برف کوچولو باریده همین....فک کنم مدرسه هاشون رو باید یه 2 ماهی تعطیل کنن...

اینم از خونه ویلایی من...چشش نزنینا...راستی تو اخر عکس حیون خونگیمم گزاشتم که تو یه گوشه حیات ویلامونه (ویلای من و سحر ناز ) خخخخخخخ چشمون نزنینااااا....تا شوما نیگا میکنین من برم اسفند دود کنم خخخخخخخخخخخ

سلام داداش محمد..خوبی دکتر؟مشخات خوبن؟

هرموقع میام انجمنو میبینم شونصدتا like received دارم،میفهمم کاره داداش محمدهههه:riz304:
    مرسی بابت امتیاز
    چرا به سرفه افتادی؟
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ هخهخهخهخ
    ایجور امتیاز میدی
    هول نشو داداش
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا