maxin
پسندها
1,279

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ممنون..................:ad54ad::riz304:
    گوش داده بودما اهنگ قشنگیه..........................:whistle::black_eyed:
    SLM

tnks G0D ... ترسیدوم ...

بیخیش ... امتحان رو مباید اشترش داسته باسیم ... سبط نام !!!!!!!!!!!!

منمون ... Yep... 19.95

B HaPP
    آره متوجه شدم

ببین چیزی که من میدونم اینه که تاریخ فراغت از تحصیل رو خودمون نمیتونیم مشخص کنیم یا تغییر بدیم .. چیزی هست که خود دانشگاه برامون اعلام میکنه ... مثلا مال من که فارغ التحصیل هستم روی مدرک فارغ التحصیلیم نوشته یا مثلا اون وقتایی که فارغ التحصیل نشده بودم میرفتیم از دفتر گروهمون میپرسیدیم بهمون تاریخ میگفتن .. همینجوری که نمیشه از خودمون تاریخ در وکنیم

شما باید بری از دفترگروهتون بپرسی که چیزی که الان میزنی تو ثبت نام بعدا که مدرک دادن دستت تناقض نداشته باشه با هم که به جرم کلاه گذاشتن سر وزارتم تحریمت کنن نتونی کنکور بدی یا اگه قبول شدی نذارن بری

برو همین مشکلتو به دفتر گروهتون بگو یا اگه دسرسی نداری زنگ بزن خودشون بهت میگن چیکار کنی
    قابل نداره مکسین جان ....
    ایشالا یه روز دعوتتون میکنم بیاین مهمونی
    فقط کادو هم بیاریناااا یادتون نره یه وقت خخخخخ
    خخخخخخخ

این دو تا عکس ربطی به هم ندارن...اما بالایی خوشگلتره...اینجام که یه برف کوچولو باریده همین....فک کنم مدرسه هاشون رو باید یه 2 ماهی تعطیل کنن...

اینم از خونه ویلایی من...چشش نزنینا...راستی تو اخر عکس حیون خونگیمم گزاشتم که تو یه گوشه حیات ویلامونه (ویلای من و سحر ناز ) خخخخخخخ چشمون نزنینااااا....تا شوما نیگا میکنین من برم اسفند دود کنم خخخخخخخخخخخ

سلام مکسین .. خوبم .. تو خوبی؟

ینی شما تو این تاریخ فارغ التحصیل میشی ؟ اصن داریم ؟ این تاریخی که نوشتی اشتباهه .. از کجا آوردیش ؟ جایی نوشته ؟
    سلام ممنون اقا مکسین شما خوبین؟
    چرا دوتا رشته تحصیلی نوشته؟
    وهمچنین دوتا دانشگاه محل تحصیل؟؟
    :dadad4: من کلا با این قسمت مشکل دارم :|

چرا گفته جدول شماره1در واقع جدول شماره 2باید میگفت؟
    اینو درست گفته دیگـــــــــه...جدول شماره 1 همونیه ک نوشته با چ مدرکی میشه تو چ رشته ای شرکت کرد...

من همچنان منتظر نمره ام:ph34r-smiley::65d6a5d6s:
    سلام مکسین عکسسسسسسسسسسسسسسسسسسس خودتهههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید من هنوز ثبت نام نکردم بلدم نبودم جواب سوالاتتو ...
    ممنونم مکسین. من خودم نتونستم عکس بگیرم ولی در انجام ثبت نام برای دوستم دیدم و خیلی راحته و جای نگرانی نیست.
    سلام مکسین. خوبی؟ من نتونستم سایت سنجش پزشکی رو باز کنم از بس سرعت پائینه باز نمیشه تا به سوالاتت جواب بدم. بازم تونستم حتما اطلاع میدم. موفق باشی
    خواهش میکنم بله اگه تا فردا نیاد با استاد تماس میگیرم ک نمره ها رو وارد کنن

بفرمایین:
    88363560-88363580
    داخلی:3317
    سلام آقا مکسین...تماس گرفتم..در رابطه با معدل کل قبلی گفتن شما ک به عنوان دانشجوی ترم 8 کنکور میدین خب باید همون معدل کلی که بعد 7 ترم براتون مینویسه رو وارد کنین
    باز خوبه شما معدلو دارین...من چی بگم که نمره ترم 7 هنوز برام نیومده :|
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا