mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مرسیی عزیزمم.راستش میترسم ازاد بهداشت شرکت کنم چون خونمون اهواز مییگم اگه شرایطم جور نبودو نخواستم برم محروم نشم
    بعله زهرا خانوم کاملا متنتون درست بووووووووووود امیدوارم ما هم بتونیم این دوستارو داشته باشیم و در زندگی خوشبخت شیم..م3 شمااااااااا:riz304:
    کلمات زیبا حاصل تبلور ذهن زیباست
    سپاسگزارم
    که دیوارم را لایق به کلمات زیبایتان میبینید .!
    navik
    92/11/11
    سلام آشل جان,بازم بابت جملات خوبت متشکرم,امروزروزشمارتوتوتاپیک مطالعه گروهی دیدم یاد,تاپیکهای مطالعه گروهی خودتون افتادم که روزشمارمیذاشتین,خیلی خوشحال شدم امیدوارم تواین روزهاکه داریم کمکم نزدیکترمیشیم به کنکوربازهم مثل همیشه شاهدروزشماری هاوجملات زیبات وروحیه دادن هات بیش ازپیش باشیم

بدون که کلی دعای خیرپشت سرت هست.....الهی به همه آرزوهای خوبی که به صلاحت هستندبرسی.......
    :auizz3ffy9vla57584x
    سلام آشل جان,بازم بابت جملات خوبت متشکرم,امروزروزشمارتوتوتاپیک مطالعه گروهی دیدم یاد,تاپیکهای مطالعه گروهی خودتون افتادم که روزشمارمیذاشتین,خیلی خوشحال شدم امیدوارم تواین روزهاکه داریم کمکم نزدیکترمیشیم به کنکوربازهم مثل همیشه شاهدروزشماری هاوجملات زیبات وروحیه دادن هات بیش ازپیش باشیم

بدون که کلی دعای خیرپشت سرت هست.....الهی به همه آرزوهای خوبی که به صلاحت هستندبرسی.......
    :auizz3ffy9vla57584x
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا