BBT 2014-02-03 شما باید مقداری امتیاز بدیگران بدهید تا بتوانید به Nike313 دوباره امتیاز دهید.:smilies-azardl (113
marzi ba 2014-01-31 مرسی محمد خیلی باحال بود محمد دیدی شاشا بن شد حوصلم رفت دلم گرفت دیدم تو پروفم شکلک بای گذاشته خو دلم براش تنگ شد:sadsmiley::dadad4::sad:
مرسی محمد خیلی باحال بود محمد دیدی شاشا بن شد حوصلم رفت دلم گرفت دیدم تو پروفم شکلک بای گذاشته خو دلم براش تنگ شد:sadsmiley::dadad4::sad:
mw.ashel 2014-01-31 کسانی که زندگی خود را وقف بدست آورن منافع مادی و ثروت کرده اند به شما خواهند گفت که احساس خوشبختی را در اموال خود نمی یابند. خوشبختی هرگز انعکاس ثروتهای مادی یک شخص نیست، بلکه انعکاس ثروتهای معنوی و احساسی او است. خوشبختی انعکاس تعداد روابط دوستانه ای است که هر کس می تواند داشته باشد، انعکاس تعداد افرادی است که در طول زندگی خود توانسته خوشبخت و هدایت کند، و نتیجه قدرشناسی از داشته ها است و نه میزان نارضایتی از نداشته ها. قدردان داشته هایتان در زندگی باشید و تا می توانید در خوشبختی و هدایت دیگران تلاش کنید و زندگیتان را بخاطر آنچه که هم اکنون هست دوست بدارید...:riz304:
کسانی که زندگی خود را وقف بدست آورن منافع مادی و ثروت کرده اند به شما خواهند گفت که احساس خوشبختی را در اموال خود نمی یابند. خوشبختی هرگز انعکاس ثروتهای مادی یک شخص نیست، بلکه انعکاس ثروتهای معنوی و احساسی او است. خوشبختی انعکاس تعداد روابط دوستانه ای است که هر کس می تواند داشته باشد، انعکاس تعداد افرادی است که در طول زندگی خود توانسته خوشبخت و هدایت کند، و نتیجه قدرشناسی از داشته ها است و نه میزان نارضایتی از نداشته ها. قدردان داشته هایتان در زندگی باشید و تا می توانید در خوشبختی و هدایت دیگران تلاش کنید و زندگیتان را بخاطر آنچه که هم اکنون هست دوست بدارید...:riz304:
شفق بانو 2014-01-31 سلام داداش محمد مرسی از شما:riz304::riz304: :riz304:ایران نبود متاسفانه :sadsmiley:
pari20 2014-01-31 مرد شدن حاصل یک لقاح اتفاقی ست اما مرد بار آمدن و مرد زیستن ، حاصل تلاش و غلبه بر سختی هاست و مردی جاودانه شدن ، حاصل یک عمر نیک نامی ست ...و نيك زيستن ......و دست مردم گرفتن و به مردم خدمت كردن......
مرد شدن حاصل یک لقاح اتفاقی ست اما مرد بار آمدن و مرد زیستن ، حاصل تلاش و غلبه بر سختی هاست و مردی جاودانه شدن ، حاصل یک عمر نیک نامی ست ...و نيك زيستن ......و دست مردم گرفتن و به مردم خدمت كردن......
Fariba 90 2014-01-30 "خــــــــــــدایـــــــ ـــــا " همه از تو می خواهند " بدهی " اما, من از تو می خواهم " بگیری " خستگی,دلتنگی و غصه ها را, از لحظه لحظه روزگار همه آنهایی که دوستشان دارم.
"خــــــــــــدایـــــــ ـــــا " همه از تو می خواهند " بدهی " اما, من از تو می خواهم " بگیری " خستگی,دلتنگی و غصه ها را, از لحظه لحظه روزگار همه آنهایی که دوستشان دارم.