reza.n
پسندها
20

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دقت کردین ما ایرانیا

وقتی بچه هستیم میگن بچه است، نمیفهمه

وقتی نوجوان هستیم میگن نوجوانه، نمیفهمه

وقتی جوان هستیم میگن جوون و خامه، نمیفهمه

وقتی بزرگ میشیم میگن داره پیر میشه، نمیفهمه

وقتی هم پیر هستیم میگن پیره، حالیش نیست، نمیفهمه

فقط وقتی میمیریم میان سر قبرمون و میگن

عجب انسان فهمیده ای بود!.!!
    هنگامی خوشبختی را هدف خود قرار دهیم از آن سرابی خواهیم ساخت که هرگز به آن نخواهیم رسید

خوشبختی همین لحظه های تلا ش ماست خوشبختی همین ثانیه هایی است که در شتاب زندگی گمشان کرده ایم.

شما نمیتوانید فردی را مجبور کنید تا شما را دوست داشته باشد و هیچ کس توانایی خوشبخت ساختن صد در صد شما را ندارد.

هر فاصله ای می تواند به خوشبختی تبدیل شود و هر خوشبختی و سعادتی می تواند به فاصله تبدیل شود .
    نه شهید نمیشم...حالاهی دل مارو اب بنداز ...پشت بوم داریم خودمون.ولی خب برم اونجا یه وقت بقیه همسایه ها میان میبینن منو فکر میکنن خل شدم...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    هیچی هرموقع بارون میومد میرفتم تو حیات مینشستم...تا مو قعی که بند بیاد:sad:بزرگترین لذت زندگی همینه...که اونم ازمون گرفتن:dadad4:
    تکیه کلام منو مسخره نکن:p7977cujr38iyymsu8:...حیاطم دارین؟دیگه خیلی خوش به حالتون.اخ اگه من جای شما بودم...
    راست میگی بارون میاد؟خوش به حالتون:65d6a5d6s:میگم تورو خدا عوض من برین زیر بارون وایسین یه سرمای حسابیم بخورین...:bunnyearsmiley:
    اون آقا غوله باباست مثلا..!! نچ نچ نچ ...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

تازه اولشه.بذار ياد بگيرم......
    این عکسه چیه؟..../خودتون چی؟اصلا کارای مقالتونو انجام میدین؟از من تنبل ترین که...
    سلام
    اومدم كه به عهدم وفا كنم...
    شما رو به تماشاي اولين سري از اكران آلبوم دعوت ميكنم
    اينم اولين عكس از آقا رضاي ما..!!

نه بابا .این امتحان اونطوری نیستش که.هرچیم بخونی فایده نداره.چون سوالا خارج از جزوست.ینی فقط میتونیم اسم و فامیلیمونو بنویسیم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    مرسی.میگم حیف شد... موقعی که من امتحان درخشان ژنتیکمو میدم نیستید...سوژه ی خیلی خوبی رو از دست میدین...
    باوشه.ولی دیگه نه اینکه اصلا نیاین...ایشالا که حتما قبولین.ولی اگه یه درصدم قبول نشدین.حتما به من بگین خب؟قول میدین؟
    ببخشید پیامتو دیر دیدم...خب دوستتون بیاد شما چرا نمیاین؟.چه ربطی داره خب؟
    به خدا نمیتونم...شب اصلا مغزم جواب نمیده....پاس که میشه ولی با چه نمره ای خدا میدونه.معدلمو کلی میاره پایین همه زحمتام به هدر میره...:riz277:
    مرسی.فکر کنم تو تعویض اواتار رکورددار شدم:p...نچ نمیرم شبا حس درس خوندنم نمیاد:whistle:
    چون تكه كلام توئه واسه خودت فقط به كارش ميبرم،داداااااااااش
    من بايد خسيس باشما،تو هم؟؟!!
    آپلودو جدي گفتي؟
    نميدوني...؟
    من كه ميدونم اين نقشه ته تا من نتونم عكساتو بذارم
    هوووووووم:New (6):
    منظورم عكساي كامپيوتره كه آدرسش url نداره
    باااااااشه بابا چرا ميزني:smilies-azardl (12):sdasdasd:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا