marzi ba 2014-01-27 سلوم سپید جونم نه بابا فعلا مدیر نشدیم بشه ها شلوغش کردن امتحانت خوب شد فدات شم:sarma:
leylii 2014-01-27 ممنون سپید جون بابت عکسای ناز ..مرسی..سپید خودتو ناراحت نکن خواهری..:tsimuzpzwoap1t9y3o7
nejla 2014-01-27 عالی بود دوست خوبم. دستت درد نکنه گلم.:rose::rose: محشر بودن عکسات . اون عشقه واقیه که حرف نداشت.:heart:
عالی بود دوست خوبم. دستت درد نکنه گلم.:rose::rose: محشر بودن عکسات . اون عشقه واقیه که حرف نداشت.:heart:
marzi ba 2014-01-25 سلام سپید جونی جونم خوفی غصه نخور حتما پاسش می کنی امروز صب صدات از 5 صب توخوابم بود نانازی غصه نخوریا :heart:
سلام سپید جونی جونم خوفی غصه نخور حتما پاسش می کنی امروز صب صدات از 5 صب توخوابم بود نانازی غصه نخوریا :heart:
sepid71 2014-01-25 تورو کجا گمت کردم؟ وسط کدوم یکی از واکنشای موازنه نشدهی زندگیم؟ لابلای خطای کدوم محور مختصات؟! کجا جا گذاشتمت که حالا اینطوری سر در گمم؟ کجا دستامو ول کردی که حالا اینطوری گم و گور شدم؟... ای خدا رهام نکن به حال خودم
تورو کجا گمت کردم؟ وسط کدوم یکی از واکنشای موازنه نشدهی زندگیم؟ لابلای خطای کدوم محور مختصات؟! کجا جا گذاشتمت که حالا اینطوری سر در گمم؟ کجا دستامو ول کردی که حالا اینطوری گم و گور شدم؟... ای خدا رهام نکن به حال خودم
marzi ba 2014-01-25 سلوم سپید جونم خوفی؟ امتحانت خوب شد؟ سپیدم مرسی صب خاب مونده بودم صدات تو خابم بود مرسی که اومدی منو بیدار کردی فدا مدا:thanks:
سلوم سپید جونم خوفی؟ امتحانت خوب شد؟ سپیدم مرسی صب خاب مونده بودم صدات تو خابم بود مرسی که اومدی منو بیدار کردی فدا مدا:thanks: