B
پسندها
5

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• یه دهه هفتادی پیدا کردم ...ببینین خوبه؟؟؟

کی میخاد بره خواستگاریش؟؟؟ پسرا دستا بالا؟؟دخترا برا داداششون یا فامیلاشون؟ حلقشم من میدم اشانتیون ...دخترا حسودی نکنین به حلقه دهه هفتادیمون خخخخ

دخترای انجمن ملحق شین به اینا برین جنگ...به 5تاتون یه تانک میدن...با رنگ دلخواه خخخ

دخترا بفرمایین حسودی بکنین خخخ
    سال نو شده، اما تو رفیق کهنه من می مانی.
    نوروزگان خجسته باد
    و دیگر بار سالی گذشت به تندی یک تندباد و از این گذر عمر جز اندکی خاطرات تلخ و شیرین چیزی باقی نمانده است ...خوش بحال آنانکه هر چه خوبی کرده اند از یادشان رفته و هر چه بدی کرده اند مجسم در مقابل دیدگانشان هست و مدام در این حسرت و در این اندیشه که چگونه جبران کنند. خوشبحال کسانی که وجدانشان در حساب و کتاب کرده ها و ناکرده های سالی که در آستانه ی خداحافظی با ماست راحت و آسوده است...چه زیباست که در این لحظات پایان سال و آغازین هنگامه های سال نو از خداوند بخواهیم که سال نو را برای ما سالی توام با موفقیت، سلامتی و خدمت به بندگانش قرار دهد....
    سال نو مبارک:painting:
    ﻣﻴﮕﻦ ﺑﻪ ﻫﺮ ﭼﻲ ﺑﺨﻨﺪﻱ ﺳﺮﺕ ﻣﻴﺎﺩ
    ﻫﻬﻬﻬﻬﻪ ﭘﻮﻝ
    ﺧﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺦ ﭘﻮﻭﻭﻭﻭﻝ
    ﻫﺎﻫﺎﻫﺎ ﻫﻪ ﻫﻪ ﻫﻪ ﻫﻪ
    ﭘﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻝ
    )))))))))) ﻟﻮﻝ ... ﭘﻮﻝ
    ﻫﻬﻬﻬﻬﻬﻬﻪ
    ﭘﻮﻝ ﺧﺨﺨﺨﺨﺦ ))))))
    ﻫﻪ ﻫﻪ ﭘﻮﻝ ﻫﻪ ﻫﻪ ﻫﻪ ﭘﻮﻝ
    ﭘﻮﻟﻠﻠﻠﻠﻠﻠﻠﻠﻠﻞ ﻫﺎﻫﺎ ﺧﺦ ﻟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻟﻠﻠﻠﻠﻠﻞ )))))))))
    ﻳﻮﻫﺎﻫﺎ
    ﻫﻬﻬﻬﻪ ﻫﻬﻬﻬﻬﻪ
    ﻳﻮﻫﺎﻫﺎ
    ﭘﻮﻝ )))))))))
    سلوم بیو کوجایی تو اخه
    بیا هستک واست ماهی عید انجمن اورده خوو
    :4d564ad6::4d564ad6:
    شلوم بیو خوفی؟

میدونم دلت واسه هستک تنگولیده بود همش صدای دلت میومد اینجوری میگف هستک هستک ............... اخی نازی دل بیو:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بیووووووووووووو:4d564ad6::4d564ad6:
    هیچ وقت ماشینو دست یه خانوم ندین!!!

اینم عکس خواهر عروس تو جشن عروسی!!

اینم ورودی خونمون

اینم دخترا دلشون بسوزه
    سلوم بیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

من اومدمممممممممممممممممممممممممم

نمای حیاط پشتی خونمون

هماهنگیشون تو حلقم

همگی بگین الهی آمین....چیز خوبی گفته...از ته دل بگین الهی آمیییییییییییییییییییین

یکمم انگلیسی یاد بگیرین خخخخ
    سلامممممممممم بر بیو عزیززززززززززززز ............ کیف حالک؟ خوبی خوشی سلامتی .........:rose:اخ اخ دل به دل راه داره دیگه منم دیدم دلت واسم تنگولیده اومدم بگم خوبم خخخخخخخخخ ..............ههههههههه بیو رفته بودی اونجا یواشکی دید بزنی یا خودتم اونجا بودی خخخخخخ بیو:25r30wi: بیوووووووووووو میدونی اون موقع هستک کوجا بود.......سر جلسه موبارک امتحان بیوووووووو میگم تو پالتو قهوه ای نداری و دستبندتم طلایی با نگینای مشکی فک کنم:33:
    بیو گفتم که میام دفاع شیرینی خورون ......... بیو بیا ببینمت
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا