sepid71 2014-01-22 بابا جذاب خوشتیپ نه تور و خداااااااااا نه خواهش میکنممممممم:25r30wi: ملت اعتماد ب سقفی دارناااااااااااااا:65d6a5d6s:صاف تو لوز المعده ام !
بابا جذاب خوشتیپ نه تور و خداااااااااا نه خواهش میکنممممممم:25r30wi: ملت اعتماد ب سقفی دارناااااااااااااا:65d6a5d6s:صاف تو لوز المعده ام !
sepid71 2014-01-21 خخخخخخخخخ علی داشتم پروفایل ملتو میخوندم نمیدونم چجوری از اینجا سردراوردم خخخخخخخخ خوبی اصن من امتحان دارم نمیدونم اینجا چیکار میکنم:smiliess (2):
خخخخخخخخخ علی داشتم پروفایل ملتو میخوندم نمیدونم چجوری از اینجا سردراوردم خخخخخخخخ خوبی اصن من امتحان دارم نمیدونم اینجا چیکار میکنم:smiliess (2):
ba ba barghi 2014-01-20 سلدم بذا من كنكورمو بدم ,شيرينيت حاض ر و اماده است !! اخر هفته بهت آمار ميدم ,الان حسش نيست :d
Maryaam 2014-01-20 بابااااااااااااااااااااا من خو کنکوریم درس بخونم اینجوری میگی نخونم باز اینجوری میگی اصن قهرم باهاتتتتت نوموخوام برو بده هانی مااااااااامااااااااااان
بابااااااااااااااااااااا من خو کنکوریم درس بخونم اینجوری میگی نخونم باز اینجوری میگی اصن قهرم باهاتتتتت نوموخوام برو بده هانی مااااااااامااااااااااان