mohana 2014-01-26 چشم میخونم حسانم:thanks: بااااااوشه...کلللللی حرف دارم باهات مواظب خودت باش :rose::rose::rose:
mohana 2014-01-25 حسان خواهریم من برم سراغ درسام...:smilies-azardl (181 بعدا ی روز میام ان شالله درست و حسابی با هم صحبت کنیم:thanks::heart:
حسان خواهریم من برم سراغ درسام...:smilies-azardl (181 بعدا ی روز میام ان شالله درست و حسابی با هم صحبت کنیم:thanks::heart:
SAMIN66 2014-01-22 pnu اسم قدیمی بود گفتم اسم واقعی رو بذارم بهتر هست . انجمن مثل قبلا مزه نمیده دو بار اومدم کسی رو ندیدم فکر کنم همه رفتن دانشگاه دیگه کسی نمیاددرسته؟؟
pnu اسم قدیمی بود گفتم اسم واقعی رو بذارم بهتر هست . انجمن مثل قبلا مزه نمیده دو بار اومدم کسی رو ندیدم فکر کنم همه رفتن دانشگاه دیگه کسی نمیاددرسته؟؟
Nike313 2014-01-21 سلامممممممم:4d564ad6::ad54ad: حسان من هر چی لایک میکنم باز بهت نمیرسم بیا یه 1 سال روزه ی لایک بگیر برسم بهت :13:
سلامممممممم:4d564ad6::ad54ad: حسان من هر چی لایک میکنم باز بهت نمیرسم بیا یه 1 سال روزه ی لایک بگیر برسم بهت :13:
حسان 2014-01-18 سلام بر لبلای گل گلاب... عاقا دانشجو اگه کار نا تمام ترجمه داشته باشه باید بیدار باشه.. تازه اون موقع ها نمیدونم چرا ؟آیکیو ادم میره بالا.... عید بر تو هم مبارک خانومی... هر کجا باشی خدای مهربون پشت و پناهت باشه... التماس دعا
سلام بر لبلای گل گلاب... عاقا دانشجو اگه کار نا تمام ترجمه داشته باشه باید بیدار باشه.. تازه اون موقع ها نمیدونم چرا ؟آیکیو ادم میره بالا.... عید بر تو هم مبارک خانومی... هر کجا باشی خدای مهربون پشت و پناهت باشه... التماس دعا