شوکا88 2014-01-21 آیا می دانید... سرعت اینترنت در حد پنگوئن حامله اس که داره زیر بارون با عشقش قدم می زنه... آیا می دانید... کارشناسان اعلام کردند سرعت حلزون قطع نخاع شده ۱۵ درصد از سرعت اینترنت ما بیشتر است!
آیا می دانید... سرعت اینترنت در حد پنگوئن حامله اس که داره زیر بارون با عشقش قدم می زنه... آیا می دانید... کارشناسان اعلام کردند سرعت حلزون قطع نخاع شده ۱۵ درصد از سرعت اینترنت ما بیشتر است!
N N Nr1 2014-01-21 مااااااااااااااااا اینیم دیگه لحن همه رو موشناسم..... در ضمن دلت بسوزه.... مماخ سوخته
N N Nr1 2014-01-21 مرضی ما کوچکتیم جواب سلام چیههههههه؟؟؟؟ :riz304: البته کماکان اختلافات باقیست کماکان علاقه ی من به خفه کردنت کم نشده
مرضی ما کوچکتیم جواب سلام چیههههههه؟؟؟؟ :riz304: البته کماکان اختلافات باقیست کماکان علاقه ی من به خفه کردنت کم نشده
sepid71 2014-01-21 ویییییییی من ک نفسم بند اومده ای خدا درس عمومی ایششششششششششش صبحم مثلا 6 پاشدم بخونم گرفتم خوابیدم تا 11 خخخخخخخخخخخخخ
ویییییییی من ک نفسم بند اومده ای خدا درس عمومی ایششششششششششش صبحم مثلا 6 پاشدم بخونم گرفتم خوابیدم تا 11 خخخخخخخخخخخخخ
N@RVIN 2014-01-20 :sad::dadad4:دلم برات تنگ شده خووووو به سفیدمم بگو لطفا منو اد کنه بین دوستاش دلم براش تنگیده
ad1986 2014-01-20 ایییییییییییییییش ملت چش ندارنااا از رنگ ماشینم خوشم نمیومد گفتم تا بفروشمش اینو بخرم... تا ببیم بعد چی میشه چش نزنیااااا
ایییییییییییییییش ملت چش ندارنااا از رنگ ماشینم خوشم نمیومد گفتم تا بفروشمش اینو بخرم... تا ببیم بعد چی میشه چش نزنیااااا
sepid71 2014-01-20 خخخخخ باوش ه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ باشه برو منم امتحان بعدیم بازم زیاده فقط یروز اه بای بوس
خخخخخ باوش ه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ باشه برو منم امتحان بعدیم بازم زیاده فقط یروز اه بای بوس
leylii 2014-01-20 الهیی آجی مرضی .. نیست از خودم تموم شد فک کردم از تو هم تموم شده ان شالا زودی تموم می شه :riz304::thanks::thanks:
الهیی آجی مرضی .. نیست از خودم تموم شد فک کردم از تو هم تموم شده ان شالا زودی تموم می شه :riz304::thanks::thanks:
sepid71 2014-01-20 نوتر واسم ازاینا گفت میگیره خخخخخخ http://olumpezeshki.ir/thread11497-127.html#post409963
elham2012 2014-01-20 آخ جوووووون کادوووووو... عزیزمممممم,,همینکه هستی یه دنیا ارزش دارههههه..وجودت بهترین هدیه است...بوسسسس تف تفی
آخ جوووووون کادوووووو... عزیزمممممم,,همینکه هستی یه دنیا ارزش دارههههه..وجودت بهترین هدیه است...بوسسسس تف تفی