elham2012 2014-01-20 قربونه آجی خوشله ی بامعرفته جیگره خودممممم... اوهوممم..گفتم تغییراتو تو عکسا هم اعمال کنم..خخخخ فدا مدا آجی جون جونییییی.ماچچچچچچ
قربونه آجی خوشله ی بامعرفته جیگره خودممممم... اوهوممم..گفتم تغییراتو تو عکسا هم اعمال کنم..خخخخ فدا مدا آجی جون جونییییی.ماچچچچچچ
ketabsabz 2014-01-19 سلام عجیجم مررسی قربونت خوفم تو خوفی ؟؟ نه گلم تو خوفی خیلی :thanks: یه نصیحت بود خووووووووو :ad54ad:
سلام عجیجم مررسی قربونت خوفم تو خوفی ؟؟ نه گلم تو خوفی خیلی :thanks: یه نصیحت بود خووووووووو :ad54ad:
leylii 2014-01-19 مجی جونم ملسی بابت ...:rose:....ملجی دیگه این مدلی نگیااااا خخخ وقتی خوندم دلم ریخت خووو آجی فدات بشم الهی :28:..تکرار بشه جریمه میشی خخخخ ..دوست می داریم خواهری :smilies-azardl (113
مجی جونم ملسی بابت ...:rose:....ملجی دیگه این مدلی نگیااااا خخخ وقتی خوندم دلم ریخت خووو آجی فدات بشم الهی :28:..تکرار بشه جریمه میشی خخخخ ..دوست می داریم خواهری :smilies-azardl (113
ad1986 2014-01-18 خوووو بالاخره من افتخار دادم دیگه ایییییییییییییش همه میدونن من این افتخارو به هر کی نمیدم خخخخخخخخخ
leylii 2014-01-18 سلام خواهری ممنونم عزیزم منم دلم برات تنگ شده ...ممنون امتحانا خیلی زیادن آدم می بره .خخخخخخخخخخخخخخ اما خدا رو شکر دیگه چیزی نمونده تموم شه تو خوبی مرضی جونم عزیزم؟؟؟
سلام خواهری ممنونم عزیزم منم دلم برات تنگ شده ...ممنون امتحانا خیلی زیادن آدم می بره .خخخخخخخخخخخخخخ اما خدا رو شکر دیگه چیزی نمونده تموم شه تو خوبی مرضی جونم عزیزم؟؟؟
sane 2014-01-18 سلاممممممممممممممممممممممم بر مرضیییییییییییییی جونم که دلم واسش یه ذره شده:ad54ad::28::28:
bioshimi93 2014-01-18 خورشید، محمد است و صادق ماه است خورشید همیشه با قمر همراه است یعنی که ولادت امام صادق در روز ولادت رسول الله است عیدتون مبارک:riz304::riz304::riz304:
خورشید، محمد است و صادق ماه است خورشید همیشه با قمر همراه است یعنی که ولادت امام صادق در روز ولادت رسول الله است عیدتون مبارک:riz304::riz304::riz304:
elham2012 2014-01-18 سلام مهربون آجیه دنیا.. عیدت مبارککککککککککک.. خیلیییی برام دعا کننننننن.. گفتم شاید نتونم از فردا زود زود بیام!پیش پیش دلم برات تنگولیده.....
سلام مهربون آجیه دنیا.. عیدت مبارککککککککککک.. خیلیییی برام دعا کننننننن.. گفتم شاید نتونم از فردا زود زود بیام!پیش پیش دلم برات تنگولیده.....