هانیه 2014-01-26 خیلیییییییییییییییییییییییییییییی قشنگ بودش لیندا..........................مرسی ازت..................
خیلیییییییییییییییییییییییییییییی قشنگ بودش لیندا..........................مرسی ازت..................
Haydi 2014-01-20 اول این آهنگی رو که گذاشته بودی شنیده بودم اما بقیشو اصلا نشنیده بودم.. هم آهنگش قشنگه هم ریتمو متنش..:a2d3: آفرین..آفرین لیندا لینکاشو بذارم دانلود کنم..:rose: آهنگ خارجی دوس میدارم40):
اول این آهنگی رو که گذاشته بودی شنیده بودم اما بقیشو اصلا نشنیده بودم.. هم آهنگش قشنگه هم ریتمو متنش..:a2d3: آفرین..آفرین لیندا لینکاشو بذارم دانلود کنم..:rose: آهنگ خارجی دوس میدارم40):
maxin 2014-01-20 ttp://dl.nicmusic.ir/nicmusic/001/0...0-%20Leyla.mp3 [IMG][IMG][IMG] حالا ک تا اینجا اومدی بیا وسط نازم نکن هاااااا....برو اونطرف دس اون چارتارو بگیر زیاد شن !!!!!!!
ttp://dl.nicmusic.ir/nicmusic/001/0...0-%20Leyla.mp3 [IMG][IMG][IMG] حالا ک تا اینجا اومدی بیا وسط نازم نکن هاااااا....برو اونطرف دس اون چارتارو بگیر زیاد شن !!!!!!!
شفق بانو 2014-01-20 وااااااااااااای مرسییییییییییییییییییییییییی لیندا جونم چه خرس قشنگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:riz304::thanks::thanks::thanks:
وااااااااااااای مرسییییییییییییییییییییییییی لیندا جونم چه خرس قشنگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:riz304::thanks::thanks::thanks:
Haydi 2014-01-12 وقتی تنهاییم، دنبال دوست می گردیم.. پیداش که کردیم، دنبال عیب هاش می گردیم.. وقتی از دستش دادیم، در تنهایی، دنبال خاطراتش می گردیم! مراقب قلب ها باشیم! هیچ چیز آسان تر از قلب نمی شکند!
وقتی تنهاییم، دنبال دوست می گردیم.. پیداش که کردیم، دنبال عیب هاش می گردیم.. وقتی از دستش دادیم، در تنهایی، دنبال خاطراتش می گردیم! مراقب قلب ها باشیم! هیچ چیز آسان تر از قلب نمی شکند!