ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخخخخخ
    علی تو بسی شادمان باش و به همه فخر بفروش که من اااااااااااااااافتخار دادم درخاست دوستیت رو قفول کردم
    ایشششششششششششششششششششششششششششششششش
    خخخخ نه علی بوخودا نجاتت میدادم.میخوای بپر پایین امتحان کن.بپر!:25r30wi:
    ووووووی جواب پیام منم تو صفحه ی خودم جواب بده.منم خونه زندگی دارم ها! هی باید بیام خونه ی تو ببینم چی جواب دادی!دهههه:sdasdasd:
    عیدت مباررررررک
    خخخخخخخخخ
    ناراحت نشدم خووو حرف قاتل بزرگ (تارا خانوم) حقیقته دیگه
    راستی میدونی که تارا خانوم منو کشت و روحم کردا... من اولین مقتول ایشون بودم....خخخخخخخخخ
    خخخخخخخ تو نجاتم بدی؟؟من تورو میشناسم وقتی پریدم زمین یهو میکشی چادر نجاتو اونور بیفتم منفجر شم خخخخخخخخخخ
    علی واسه من پیام بازدید کننده بدی ها!
    از حرف تارا ناراحت نشو منظوری نداشت.خوو پسر گلی هستی محبوبیت داری دیگه.مگه بده!؟
    خخخخ تو هم منو دیدی!ای واییییی!خخخخ.آره منم بودم ازین چادرهای نجات نمیدونم اسمشون چیه پهن کرده بودم خواستم بیفتی نجاتت بدم!:25r30wi:
    خخخ علی .اونا منتظر تو هستن از بالای ساختمون بیای پایین.از دستشون فرار کردی.از بس که محبوبیت داری:25r30wi:.
    فقط من بینشون نیستما!خخخخ
    الان منظورت این بود که پیش دخترا محبوبیت نداری ؟ افعال معکوس بید ؟ :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    سلام عليييييييي
    چطوريييييييي؟؟؟؟؟؟
    منم اومدممم اينجا موي دماغت بشممم .... خخخخخخخ :smiliess (3):
    ایشششششششششش علی
    من افتخار دادم که بیام جزئ دوستات

ینی اعتماد به نفست تو حلق این انجمن

علی:هـــــــــــــــی اگه این دخترا گذاشتن ما یه نفس راحت بکشیم[IMG]

:25r30wi:
    اخی خسته نباشی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    خخخخخخخخخخخ ملت با برداشتای من حال میکنن بهله تازه کوجاشودیدی برداشت میکنم درحد هرچی فیلسوفه باحاله(کسی به ذهنم نرسید:whistle:) (((((((((:)
    پیتزا هم برو فست فود یکی بخور به نیت جیب من خخخخخخخخخخخخخخ:tonguesmiley:
    انصافی نگرانتم خخخخخخخخخخخ وقتی ملت خوابن شما بیداری مکشل کجاس ((((((((((((:)کارمیکنی؟
    شما امارخفاشارومیگیری منم امار خفاش بزرگ ووووووووووووو بی خبری از خودت ههههههههه
    تارا دمت گرم خخخخخخخخخخ خوب جوابشو دادی ((((((:)اصن یه وضعی:motat:
    http://dl.nicmusic.ir/nicmusic/001/0...0-%20Leyla.mp3

[IMG][IMG][IMG]

حالا ک تا اینجا اومدی بیا وسط نازم نکن هاااااا....برو اونطرف دس اون چارتارو بگیر زیاد شن !!!!!!!
    همهههههههههه چیییییییییییییییییی :a2d3:

اینو هم برات میذارم بری پرتابش کنی تو پروفایل دخترا محبوبیتت بیشتر شهههههه:25r30wi:

میگن آقاهه به خانومش گفت : "عزیزم بریم دور دنیا رو بگردیم"
    خانومش گفت : "نه عزیزم بریم یه جای دیگههههههه."
    :25r30wi: تو زنده میمونی من شک میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخ
    ولی انصافا خفاش شبی................. تا 4 بیدار میمونن اخههههههههههههه:shocked:
    ولی جالب بود میخوایم وبه دست میاریم تاکور شود هرانکه نتواند دید :25r30wi:
    ممنون:riz304:
    خیلی باحال بوووووووووددددددددددددددددددد .. همینجوری دارم میخندم

:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا