mahsa. 2014-01-15 خخخخخخخ بچه ها منو دعا کن فردا با......استاد قرن انتحان دارن برن فعلا میام بازم .شبتون هلو.
شوکا88 2014-01-15 مهسا مهسا دست به پیام من میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نامرت حالا ک قدرتت زیاده محمدو دعواش کن من دلم خنک شه
مهسا مهسا دست به پیام من میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نامرت حالا ک قدرتت زیاده محمدو دعواش کن من دلم خنک شه
شوکا88 2014-01-15 خخخخخخخخخخخخخخخخ حالا اذیت کنی میگیرم کل پ ب ک بچه ه توو پروفت گذاشتن پاک میکنمااااااااااااااااااااااااااااا
خخخخخخخخخخخخخخخخ حالا اذیت کنی میگیرم کل پ ب ک بچه ه توو پروفت گذاشتن پاک میکنمااااااااااااااااااااااااااااا
شوکا88 2014-01-15 عه وااااااااااااا خب جواب نداده بودی حرصم گرفت پاکشون کردم عوووووووووووووووق عوووووووووووووووووق اصن پروفایل توئه دلم میخاد پاکش کنم اختیارشو دارمممممممممممممم موشکلیه؟؟؟؟
عه وااااااااااااا خب جواب نداده بودی حرصم گرفت پاکشون کردم عوووووووووووووووق عوووووووووووووووووق اصن پروفایل توئه دلم میخاد پاکش کنم اختیارشو دارمممممممممممممم موشکلیه؟؟؟؟
marzi ba 2014-01-15 دادا لایکر نیدونی خو چلا من قدرت لایکم رو چلا از دست دادم خو مگه نمیگی کن اجیتم خو یه خورده از اون قدرتتو بده من که میخامش امروز همه چی با من سر ناسازگاری داره این لایک هم روش :sad:
دادا لایکر نیدونی خو چلا من قدرت لایکم رو چلا از دست دادم خو مگه نمیگی کن اجیتم خو یه خورده از اون قدرتتو بده من که میخامش امروز همه چی با من سر ناسازگاری داره این لایک هم روش :sad: