Haydi
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آری هایدی عزیز، همینطوره که میگی واقعا .... لااااااااااایک! :thumbsupsmileyanim: :riz304:
    ممنونم هایدی جان خیلی قشنگ بود عزیزم لطف کردی:ad54ad::riz304::28:
    SLM

:ad54ad::riz304:

خداروشکر شمام دارین را میفتین پـــ ... مام تا جایی که تونستیم و می تونیم روون تر مین ویسیــم ...

منمونیوم ...

شنگول باشین ...
    سلام ...

منمونیوم قشنگ بود و درست فکنیم ....

موندیم دیگه چی بگیم ...

والا ...

تمام سعیمونو کردیم ولی ...

بخندیم ... کــ ضروریه ...

خواهش میکنم عزییییزم خوشحالم که دوسش داشتی:ad54ad::bunnyearsmiley::smilies-azardl (113
    رویاها برای خودشان دنیایی هستند. دنیایی غریب و شیرین و دلپذیر. آنقدر خوب که گاهی دلمان می خواهد ساعت ها در کوچه هایش قدم بزنیم و در هوای آرزو هایمان یک دل سیر نفس بکشیم. رویاهایی آنقدر واقعی که حتی دست نیافتنی ترین آرزو ها را هم در آنها زندگی می کنیم. زندگی می کنیم و لحظه لحظه اش را لذت می بریم. حتی شاید بیشتر از وقتی که آن آرزو ها به حقیقت رسیده باشند. انگار بعضی آرزو ها رویای داشتن بعضی چیزها حتی از خودشان هم شیرین تر است. درست مثل انتظار برای بعضی اتفاق ها.
    اخطار میداد طولانیه توی دو تا پیام فرستادم:rolleyessmileyanim:
    وقتی آن اتفاق افتاد، وقتی افتاد و تمام شد و دیگر تکاپویی برای رسیدن به آن دلخواه نماند تازه در می یابیم که بی قراری ها و بی تابی ها برایش دلپذیر تر بوده تا خود آن اتفاق. انگار داشتن آرزو هم در عالم خیال و رویا شیرین تر است، راحت تر، بی قید و بند تر و رویایی تر. حتی اگر محال ترین آرزوی دنیا را هم داشته باشیم دنیای رویاها ممکنش می کند. انگار یک خوش بینی، شاید خوش خیالی، یک امید، درونت زنده می شود که باز دست از آن نمی کشی. حتی اگر بدانی انتظار و خیال رسیدن به آن آرزو از خودش شیرین تر است.
    آدمهایی هستند که شاید کم بگویند “دوستت دارم”
    یا شاید اصلا به زبان نیاورند دوست داشتنشان را . . .
    بهشان خرده نگیرید !
    این آدمها فهمیده اند “دوستت دارم” حرمت دارد ،
    مسئولیت دارد
    ولی وقتی به کارهایشان نگاه کنی دوست داشتن واقعی را میفهمی ،
    میفهمی که همه کار میکند تا تو بخندی ، تا تو شاد باشی . . .
    آزارت نمیدهد ، دلت را نمی شکند ،
    من این دوست داشتن را می ستایم . . .!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا