obstetrician88 2014-01-07 سلام عزیزم واقعا شرمندم میکنی با محبت هات.......کاش میتونستم روزی محبتهاتو جبران کنم............................آرزوی بهترینها برات دارم.............................
سلام عزیزم واقعا شرمندم میکنی با محبت هات.......کاش میتونستم روزی محبتهاتو جبران کنم............................آرزوی بهترینها برات دارم.............................
Soroush Star 2014-01-07 بهترین آرایش ها در زندگی : حقیقت برای لب ها بخشش برای چشم ها نیکوکاری برای دست ها لبخند برای صورت عشق برای قلب
بهترین آرایش ها در زندگی : حقیقت برای لب ها بخشش برای چشم ها نیکوکاری برای دست ها لبخند برای صورت عشق برای قلب
شفق بانو 2014-01-07 مرسیییییییییییییییییییی عزیزم محبت کردی اجی نازنینم یه دنیا ممنونم خواهری ،چه کادوی قشنگیه مرسییییییییییییییییییییی گلم.......چه به موقع اومدی اجی امشب تولدمه یعنی هردا ساعت 5 صب بدنیا میام:thanks::rose:40)::28:
مرسیییییییییییییییییییی عزیزم محبت کردی اجی نازنینم یه دنیا ممنونم خواهری ،چه کادوی قشنگیه مرسییییییییییییییییییییی گلم.......چه به موقع اومدی اجی امشب تولدمه یعنی هردا ساعت 5 صب بدنیا میام:thanks::rose:40)::28:
Soroush Star 2014-01-07 زیباترین تصاویر در اتاقهای تاریک ظاهر میشن ، پس هر وقت در تاریکترین قسمت زندگیت قرار داشتی بدون که خدا میخواد زیباترین تصویر رو ازت بسازه ...
زیباترین تصاویر در اتاقهای تاریک ظاهر میشن ، پس هر وقت در تاریکترین قسمت زندگیت قرار داشتی بدون که خدا میخواد زیباترین تصویر رو ازت بسازه ...
bioshimi@ 2014-01-06 اگر این سطح پر از آدم هاست پس چرا این همه دل ها تنهاست ؟ بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟ همه از هم دورند ... همه در جمع ولی تنهایند ... من که در تردیدم ، تو چطور ؟ :rose::rose:
اگر این سطح پر از آدم هاست پس چرا این همه دل ها تنهاست ؟ بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟ همه از هم دورند ... همه در جمع ولی تنهایند ... من که در تردیدم ، تو چطور ؟ :rose::rose: