nafiss 2012-08-18 دوستم من آپلود نمی کنم عکس رو تو گوگول سرچ می کنم بعدش. آدرس لینکشو کپی می کنم . گلم. من نائب زیاره ههستم
دوستم من آپلود نمی کنم عکس رو تو گوگول سرچ می کنم بعدش. آدرس لینکشو کپی می کنم . گلم. من نائب زیاره ههستم
mandana99 2012-08-18 به به..مشهد..نائب زیاره باشی.نفیس دعامون کن نفیس جان عکسها را کدام سایت آپلود میکنین؟من یکیش را بلد بودم اونهم خطا میده
به به..مشهد..نائب زیاره باشی.نفیس دعامون کن نفیس جان عکسها را کدام سایت آپلود میکنین؟من یکیش را بلد بودم اونهم خطا میده
nafiss 2012-08-18 نه دوستم اینطوری نبود من فقط عجله ای دیدم . وقت نشد کاری کنم. دوستم منم خودم دیدم خیلی اوضاع بی احترامی شده بود . خودم نظر گذاشته بودم نخوندی؟
نه دوستم اینطوری نبود من فقط عجله ای دیدم . وقت نشد کاری کنم. دوستم منم خودم دیدم خیلی اوضاع بی احترامی شده بود . خودم نظر گذاشته بودم نخوندی؟
mandana99 2012-08-18 نفیس مگه خبر نداری.زلزله نه تنها راهش به استان ما هم باز شد رفته تهران!!!آی آاااای این زلزله خیلی ناراحتم کرده.آوار زده ها ناراحتی شان برامون کم نبود حالا داره زلزله واسه خودش همه جا میگرده:dadad4:
نفیس مگه خبر نداری.زلزله نه تنها راهش به استان ما هم باز شد رفته تهران!!!آی آاااای این زلزله خیلی ناراحتم کرده.آوار زده ها ناراحتی شان برامون کم نبود حالا داره زلزله واسه خودش همه جا میگرده:dadad4:
mandana99 2012-08-18 اوهومم.منکه دیگه خوشم نیومد.واسه تو بد نگذشته دوست جووون اهانتها را ماها شنیدیم شما هم تماشاگر:thumbsdownsmileyani
اوهومم.منکه دیگه خوشم نیومد.واسه تو بد نگذشته دوست جووون اهانتها را ماها شنیدیم شما هم تماشاگر:thumbsdownsmileyani
nafiss 2012-08-18 :riz513: دوستم مراقب خودتون باشید . انشاا.. این زمین لرزه و پس لرزه هاش از اون منطقه دیگه عبور نکنن.