sepid71 2014-01-05 اره اره جان هاوارد منم اخلاقش خیلی باحال بود ابهت و غرور و درعین حال مهربون بود مرسییییی
شفق بانو 2014-01-05 پروفایلم عادیه اما تایپیک رو میگم رفته سمت چپ سیستم،روم نمیشه داداش اگه من مدیر بودم 50 تا سهله به 100 تاش جواب میدادم این بها دادن به کاربره .
پروفایلم عادیه اما تایپیک رو میگم رفته سمت چپ سیستم،روم نمیشه داداش اگه من مدیر بودم 50 تا سهله به 100 تاش جواب میدادم این بها دادن به کاربره .
شفق بانو 2014-01-05 تونستم عکس بگیرم ،میگیرم میفرستم براتون ببینید مشکل کجاست دوربین تب لتم واضح نمیگیره
ad1986 2014-01-04 سنگینی باری که خدا بر دوش ما میگذارد انقدر زیاد نیست که کمرمان را خرد کند انقدر است که ما را برای دعا به زانو دراورد
سنگینی باری که خدا بر دوش ما میگذارد انقدر زیاد نیست که کمرمان را خرد کند انقدر است که ما را برای دعا به زانو دراورد
zErOOn3 2014-01-04 سلام ... حوصلشو نداره ها .... همون ناراحتــ بشدن ... زدیم رو خال فکنیم ... 6 تایی شد ... کی ؟ من ؟ نه بابا //... منمون با3 عسکه .. دی ال شد... داره میشه در واقه... بشخیدیم ... چی رو حالا ؟ همون 6 تا گلو ؟ شوخی کردیم ... Open... دی:
سلام ... حوصلشو نداره ها .... همون ناراحتــ بشدن ... زدیم رو خال فکنیم ... 6 تایی شد ... کی ؟ من ؟ نه بابا //... منمون با3 عسکه .. دی ال شد... داره میشه در واقه... بشخیدیم ... چی رو حالا ؟ همون 6 تا گلو ؟ شوخی کردیم ... Open... دی: