A A aaram 2014-01-03 آرزو جون؟تولدته؟ببخشید من نمیدونستم عزیزم... تولدت مباااارک....امیدوارم این سال از زندگیت یکی از بهترین سال های زندگیت باشه...پر از شادی،سلامتی و روزهای قشنگ :riz304:
آرزو جون؟تولدته؟ببخشید من نمیدونستم عزیزم... تولدت مباااارک....امیدوارم این سال از زندگیت یکی از بهترین سال های زندگیت باشه...پر از شادی،سلامتی و روزهای قشنگ :riz304:
farzanee20 2014-01-03 عهههههههههههههههههههههههه تولدتههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تولدت مبارررررررررررگکککککککککککککک :riz304::riz304::heart::heart:
عهههههههههههههههههههههههه تولدتههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تولدت مبارررررررررررگکککککککککککککک :riz304::riz304::heart::heart:
شفق بانو 2014-01-03 دشمنت اجی این حرفای چیه کاری نکردم که... اجی داشتم از طرف داداش مکسین واست پیام میذاشتم نتم قط و وصل میشه ببین چه پیامای بدی گذاشتم جون احی پاکشون کن تا من درستشون کنم.. ok!!!
دشمنت اجی این حرفای چیه کاری نکردم که... اجی داشتم از طرف داداش مکسین واست پیام میذاشتم نتم قط و وصل میشه ببین چه پیامای بدی گذاشتم جون احی پاکشون کن تا من درستشون کنم.. ok!!!
Haydi 2014-01-03 دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست... فرداهایت قشنگ باد
دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست... فرداهایت قشنگ باد