marzi ba 2014-01-19 دختر کم بخند بشین درس و مشختو بوخون کم بیا انجمن :65d6a5d6s: حالا جدای از شوخی نصیحتم اینه که همیشه خودت باش مرضیه جان سلوم سبزکی خوفی این ینی چی ینی خود خوده خودم باشم یهنی الان بدم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دختر کم بخند بشین درس و مشختو بوخون کم بیا انجمن :65d6a5d6s: حالا جدای از شوخی نصیحتم اینه که همیشه خودت باش مرضیه جان سلوم سبزکی خوفی این ینی چی ینی خود خوده خودم باشم یهنی الان بدم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
zErOOn3 2014-01-12 SLM :smilies-azardl (113 یکمکی بیشتر سعی می کنیم روون تر بنویسیم ... tnks ... u2 :rolleyessmileyanim:
SLM :smilies-azardl (113 یکمکی بیشتر سعی می کنیم روون تر بنویسیم ... tnks ... u2 :rolleyessmileyanim:
zErOOn3 2014-01-06 سلام سلام ... منمون .. تفلد شمام مبارکـــ ... (موبارک دیه ...) اکشال نداره ... بزرگ شیم یادمون میره ... (خودشم فراموش کرده بود کلهم اج ... این یکیو در واقه) شنگول باشین ...
سلام سلام ... منمون .. تفلد شمام مبارکـــ ... (موبارک دیه ...) اکشال نداره ... بزرگ شیم یادمون میره ... (خودشم فراموش کرده بود کلهم اج ... این یکیو در واقه) شنگول باشین ...
mahsaa 2014-01-02 سلام عزیزم خوبی!! آره منم اتفاقا وقتی دیدم خیلی تعجب کردم !ولی اشکال نداره !! هم سلیقه ایم !! من پارسال یارسال اینو گذاشتم :riz304::riz304::riz304:
سلام عزیزم خوبی!! آره منم اتفاقا وقتی دیدم خیلی تعجب کردم !ولی اشکال نداره !! هم سلیقه ایم !! من پارسال یارسال اینو گذاشتم :riz304::riz304::riz304:
mohana 2014-01-02 هيچ محدوديتي براي ذهن انسان وجود ندارد، هيچ ديواري روح انسان را در برنگرفته است، هيچ مانعي براي پيشرف ما وجود ندارد جز آنهايي که خودمان ساختهايم…
هيچ محدوديتي براي ذهن انسان وجود ندارد، هيچ ديواري روح انسان را در برنگرفته است، هيچ مانعي براي پيشرف ما وجود ندارد جز آنهايي که خودمان ساختهايم…