ADEL21 2014-01-03 عجب جمله ای.....احیانا شما از دانش اموختگان بقراط نبوده اید؟ جملات شما بس غنی و نغز فرمان داده ایم با آب طلا بکوبند تمایز "هههه" و " خخخ" را. آری
عجب جمله ای.....احیانا شما از دانش اموختگان بقراط نبوده اید؟ جملات شما بس غنی و نغز فرمان داده ایم با آب طلا بکوبند تمایز "هههه" و " خخخ" را. آری
ADEL21 2014-01-03 off shodam az massenger. bashe bad. farzad poshte har khei khhhhhhhhhhhhhhhhhhh nist mesle aalane ..man
off shodam az massenger. bashe bad. farzad poshte har khei khhhhhhhhhhhhhhhhhhh nist mesle aalane ..man
arezoo90 2014-01-03 واااااااااااااااااااااااااااااای بابا خوشتیپ عاشق شدم رفت خخخخخخخخخخخخخخ مرسی:riz304:
شفق بانو 2014-01-03 خواهش میکنم داداش خوبم ممنون داداش من خوبم .ربا شماره ای داداین تماس گرفتم گفتن کلا نیست کتابه ... باید منتطر بمونید چاب جدیدش بیات.
خواهش میکنم داداش خوبم ممنون داداش من خوبم .ربا شماره ای داداین تماس گرفتم گفتن کلا نیست کتابه ... باید منتطر بمونید چاب جدیدش بیات.
pari20 2013-12-30 ووووییییییییی فرزاد تو با این آهنگا شبا چطوری میخوابی!!!!!!!!!!!! من که نمیخوابم باید تا صبح گوش کنم خخخخخخخخخخخخخ
ووووییییییییی فرزاد تو با این آهنگا شبا چطوری میخوابی!!!!!!!!!!!! من که نمیخوابم باید تا صبح گوش کنم خخخخخخخخخخخخخ
ADEL21 2013-12-30 نه...گفتم...میشنوم...عکس پروفت اینو میگه..خخخخخخ:25r30wi: خعلی باحاله...خوشم اومد پسر خاله
ADEL21 2013-12-30 خیلی جالب بود...این عکست هم باحاله ها.....میشنوم..: چی میگی بــــــــــــــــــــابــــــــــــــــــــــــــا...دل خجسته ای داری.... خخخخخ
خیلی جالب بود...این عکست هم باحاله ها.....میشنوم..: چی میگی بــــــــــــــــــــابــــــــــــــــــــــــــا...دل خجسته ای داری.... خخخخخ